MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Το φρικιαστικό μεταναστευτικό χάος

Είμαι σίγουρη πως οι κατ’ επίφαση αριστεροί ανθρωπιστές στην Ελλάδα θα με κατηγορήσουν ως απάνθρωπη, εάν όχι ρατσίστρια. Είναι οι ίδιοι που κατηγορούν ως «πατριδοκάπηλους» αυτούς που χαρακτηρίζουν την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας ως προδοσία ή ως πολεμοχαρείς αυτούς που θεωρούν ελληνική δειλία την πολιτική του κατευνασμού απέναντι στην Τουρκία. Μία πολιτική που θα καταλήξει στην απώλεια της Κύπρου, ενώ θα επιτρέψει στους Τούρκους να κάνουν ανενόχλητοι γεωτρήσεις ακόμη και στη Ραφήνα ή στο Ιόνιο. Είναι οι ίδιοι που έχοντας τυφλωθεί πνευματικά δεν διακρίνουν τους λόγους, για τους οποίους προωθείται από τις διεθνείς ελίτ η παγκοσμιοποίηση, τα ανοιχτά σύνορα, η ανεξιθρησκία και η κατάργηση των εθνικών κρατών, με πειραματόζωο την Ευρώπη. Είναι οι ίδιοι που δεν μπορούν να καταλάβουν τι θα συμβεί στην Ελλάδα, εάν συνεχιστεί η μαζική εισβολή των μεταναστών από την Ασία ή την Αφρική μέσω της Τουρκίας και ο ισλαμικός εποικισμός της Ελλάδας. Βία, εγκληματικότητα, απαγορευμένες ζώνες για τους Έλληνες, ειδικά για τις Ελληνίδες, φτώχεια και οδύνη θα είναι τα αποτελέσματα, ενώ όποιος εθελοτυφλεί και δεν αντιδράει, θα είναι εκείνος που θα πληρώσει πρώτος τον πανάκριβο λογαριασμό. 

«Η Ευρώπη, αφού προηγουμένως κατάργησε τα σύνορα των κρατών της με τη δημιουργία της ΕΕ, χρησιμοποιείται ως η εμπροσθοφυλακή της ενοποίησης της ανθρωπότητας (στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, της δημιουργίας πολυπολιτισμικών κοινωνιών και της κατάλυσης των εθνικών κρατών). Ως αποτέλεσμα, οι χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης είναι πλέον υπό απειλή (αφού οι Ευρωπαίοι τις θεωρούν εμπόδιο στην πρόθεση τους να καλωσορίσουν τους ισλαμιστές μετανάστες, αφενός μεν λόγω των συναισθημάτων ενοχής για τα εγκλήματα που έχουν κάνει στον υπόλοιπο πλανήτη, αφετέρου για την επίλυση του δημογραφικού τους προβλήματος). Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι, ο αλαζονικός οικουμενισμός της γηραιάς ηπείρου θα μπορούσε να γυρίσει εναντίον της» (P. Manent, πηγή).

Άποψη
Η μαζική μετανάστευση έχει ήδη υπονομεύσει την ενότητα και την αλληλεγγύη των δυτικών κοινωνιών. Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων της καγκελαρίου το 2015, με το γνωστό «Θα τα καταφέρουμε» (Wir schaffen das), έφερε το AFD στο κοινοβούλιο της, ενώ ήταν ο μεγάλος νικητής στις περιφερειακές εκλογές στην πρώην Ανατολική Γερμανία (πηγή). 

Το γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, το οποίο κυβερνούσε τη χώρα για πολλά χρόνια, εξαφανίστηκε. Οι απολυταρχικές αποφάσεις της Κομισιόν σχετικά με τη μετανάστευση και τις ποσοστώσεις, διέλυσαν την ενότητα της ΕΕ και οδήγησαν στην εικονική «απόσχιση» των χωρών του VISEGRAD (Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία). 

Η μεταναστευτική ουτοπία της Σουηδίας που δεν κατάλαβε πως αποτελεί το πειραματόζωο της δημιουργίας πολυπολιτισμικών κοινωνιών για να είναι εύκολα ελεγχόμενες, οδήγησε ένα ακροδεξιό κόμμα στη Βουλή της. Το ίδιο συνέβη και στην Ιταλία, όπου η άφιξη μισού εκατομμυρίου λαθρομεταναστών στήριξε την άνοδο του SALVINI που μπορεί μεν να έχασε μία μάχη πέφτοντας στην παγίδα, αλλά όχι τον πόλεμο (άρθρο). 

Σήμερα η Ευρώπη που υποσχέθηκε να αποφύγει την κατασκευή περισσότερων τειχών μετά το 1989, όταν έπεσε το τείχος του Βερολίνου, κατασκευάζει το ένα πίσω από το άλλο. Υπάρχει το ισπανικό φράγμα ύψους 15 μέτρων στη Ceuta και στη Melilla (πηγή), το ουγγρικό μεταναστευτικό τείχος στην Ουγγαρία (πηγή), το βρετανικό στο Calais, ενώ προγραμματίστηκε κάτι ανάλογο από την Αυστρία στα σύνορα της με την Ιταλία, καθώς επίσης από τη Σλοβενία στα σύνορα της με την Κροατία. 

Ακόμη και τα Σκόπια έχουν φράχτη στα σύνορα τους με την Ελλάδα που, παρά το ότι είναι η κεντρική είσοδος μεταναστών, κατηγορείται όποιος αναφέρεται στην προστασία των συνόρων της. Έτσι παραμένουν αφύλακτα, με αποτέλεσμα την είσοδο χιλιάδων ξένων που τελικά εγκλωβίζονται εντός της επικράτειας της, απειλώντας την κοινωνία της με ένα φρικιαστικό μεταναστευτικό χάος. 

Λίγους μήνες προηγουμένως ήταν η Ιταλία στην πρώτη γραμμή της μετανάστευσης, κινδυνεύοντας να μετατραπεί σε στρατόπεδο προσφύγων. Ειδικότερα, πριν από τις εκλογές του Μαρτίου του 2018, οι παράνομοι μετανάστες που διέσχιζαν τη Μεσόγειο με προορισμό τα σύνορα της, είχαν φτάσει στους 200.000 ετησίως (πηγή). Όταν όμως οι Ευρωπαίοι υπουργοί ασφαλείας δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν, όσον αφορά την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος, ο SALVINI επέλεξε να κλείσει τα σύνορα, αναλαμβάνοντας μόνος του όλο το ρίσκο. 

Παρά το ότι τώρα τα ιταλικά δικαστήρια τον κατηγόρησαν για απαγωγή μεταναστών, η πολιτική του λειτούργησε. Ενδεικτικά, τους πρώτους δύο μήνες του 2019 έφτασαν μόνο 262 μετανάστες στην Ιταλία, έναντι 5.200 τους ίδιους μήνες το 2018 και περισσότερους από 13.000 την ίδια περίοδο του 2017 (πηγή). Το σύστημα όμως πίσω από την προώθηση της μετανάστευσης είναι πανίσχυρο και ξοδεύει μεγάλα ποσά για να επιβληθεί. Μέσω των ΜΚΟ προσπάθησε να σπάσει τα «οδοφράγματα» του Ιταλού και πιθανόν να είναι αυτό που προκάλεσε την πτώση της κυβέρνησης του. Που παγίδευσε τελικά τον SALVINI και εγκατάστησε έναν νέο αριστερό συνασπισμό ο οποίος, λόγω της πάγιας διεθνιστικής του αντίληψης, δεν είναι αντίθετος με τις μεταναστευτικές ροές. 

Συνεχίζοντας, είναι σίγουρο πως η Ευρώπη νοιώθει επιτέλους μια «υπαρξιακή πολιτιστική απειλή» από τις μαζικές μεταναστευτικές ροές. Δεν πρόκειται δε μόνο για την παράνομη μετανάστευση, αφού ασκούνται πιέσεις επίσης από τη νόμιμη, κρίνοντας από το ότι περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι ζήτησαν άσυλο στη Γαλλία το 2017, ενώ κατατέθηκαν 123.000 αιτήσεις το 2018 (πηγή), όταν στη Γερμανία 200.000 (πηγή).
Στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας τώρα, στη Μασσαλία, το 25% των νόμιμων κατοίκων της είναι μουσουλμάνοι. Στο Ρότερνταμ, στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ολλανδίας το 20%, ενώ στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βρετανίας, στο Μπέρμιγχαμ, το 27%. Εκτιμάται δε πως μέσα σε μία γενιά το 35% των κατοίκων της Βιέννης θα είναι μουσουλμάνοι, ενώ η Σουηδία βιώνει μία κατάσταση που δεν βίωσε ποτέ μία σύγχρονη δυτική χώρα. Σύμφωνα με μία έρευνα (πηγή), το 30% των μωρών που γεννιούνται στη Σουηδία έχουν ξένες μητέρες, ενώ το 18% των νεογέννητων στη Γαλλία έχουν μουσουλμανικό όνομα! Σε κάθε περίπτωση, το ποσοστό των μουσουλμάνων στην Ευρώπη αυξάνεται ραγδαία (εικόνα), ενώ αντίστοιχα ραγδαία υποχωρεί ο χριστιανισμός. 

Κλείνοντας τη μικρή αυτή περιγραφή του φρικιαστικού μεταναστευτικού χάους που ήδη επικρατεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης, είμαι σίγουρη πως οι κατ’ επίφαση αριστεροί ανθρωπιστές στην Ελλάδα, θα με κατηγορήσουν ως απάνθρωπη εάν όχι ρατσίστρια. Είναι οι ίδιοι που κατηγορούν ως «πατριδοκάπηλους» αυτούς που χαρακτηρίζουν την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας ως προδοσία ή ως πολεμοχαρείς αυτούς που θεωρούν ελληνική δειλία την πολιτική του κατευνασμού απέναντι στην Τουρκία. Μία πολιτική που θα καταλήξει στην απώλεια της Κύπρου, ενώ θα επιτρέψει στους Τούρκους να κάνουν ανενόχλητοι γεωτρήσεις ακόμη και στη Ραφήνα ή στο Ιόνιο. 

Είναι οι ίδιοι που έχοντας τυφλωθεί πνευματικά δεν διακρίνουν τους λόγους, για τους οποίους προωθείται από τις διεθνείς ελίτ η παγκοσμιοποίηση, τα ανοιχτά σύνορα, η ανεξιθρησκία και η κατάργηση των εθνικών κρατών, με πειραματόζωο την Ευρώπη. Είναι οι ίδιοι που δεν μπορούν να καταλάβουν τι θα συμβεί στην Ελλάδα, κατά το παράδειγμα άλλων κρατών, εάν συνεχιστεί η μαζική εισβολή των μεταναστών από την Ασία ή την Αφρική μέσω της Τουρκίας και ο ισλαμικός εποικισμός της Ελλάδας. Βία, εγκληματικότητα, απαγορευμένες ζώνες για τους Έλληνες, ειδικά για τις Ελληνίδες, φτώχεια και οδύνη θα είναι τα αποτελέσματα, ενώ όποιος εθελοτυφλεί και δεν αντιδράει, θα είναι εκείνος που θα πληρώσει πρώτος τον πανάκριβοι λογαριασμό.


Πηγή : https://analyst.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου