MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Το δράμα της Δανίας

Παρά το ότι η κλιμάκωση της βίας στη Δανία είναι εισαγόμενη από τη Σουηδία, η ίδια η χώρα έχει δικά της προβλήματα με την εγκληματικότητα, κυρίως από άνδρες μετανάστες. Σύμφωνα με τη στατιστική της υπηρεσία, η εγκληματικότητα το 2017 αυξήθηκε κατά 60% όσον αφορά γενικά τους άνδρες μετανάστες, αλλά κατά 234% όσον αφορά τους μη δυτικούς άνδρες μετανάστες δεύτερης γενιάς, σε σχέση με το συνολικό ανδρικό πληθυσμό της χώρας! Πρώτοι έρχονται οι Λιβανέζοι, με τετραπλάσια εγκληματικότητα σε σχέση με το μέσον όρο, ακολουθούμενοι από τους Σομαλούς, τους Μαροκινούς και τους Σύριους. Βέβαια η Δανία απέχει πολύ από την επιδημία της εγκληματικότητας που έχει ενσκήψει στη Σουηδία, αλλά κρίνοντας από τη γειτνίαση των δύο χωρών, από τα ανοιχτά σύνορα μεταξύ τους και από την ελεύθερη διακίνηση των ανθρώπων, κινδυνεύει σε μεγάλο βαθμό να χαθεί ο έλεγχος και να έχει τη μοίρα της Σουηδίας. Εμείς οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν κινδυνεύουμε καθόλου; Είμαστε απάνθρωπες και απάνθρωποι, όταν ενημερώνουμε σχετικά με το τι συμβαίνει σε άλλες χώρες;

Άποψη

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι μετανάστες χρησιμοποιούνται ως όπλο από την Τουρκία: για τον εκβιασμό της Ευρώπης να δώσει χρήματα ως λύτρα, για τον εκβιασμό της Αμερικής με στόχο την κατάληψη μέρους των Συριακών εδαφών ως δήθεν ζώνη ασφαλείας και για τον εποικισμό κυρίως των ελληνικών νησιών, για να διευκολυνθεί η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. Με τη δειλία πάντως που έχουμε εμείς οι Έλληνες, είμαι σίγουρη όχι μόνο πως ο Τούρκος θα τα καταφέρει, αλλά ότι θα κληθούμε να πληρώσουμε εμείς το τίμημα για τους Ευρωπαίους και τους Αμερικανούς.

Δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία πως οι μετανάστες χρησιμοποιούνται ως όπλο των οπαδών της παγκοσμιοποίησης (πολυεθνικές, χρηματοπιστωτικό τέρας) για την κατάλυση των εθνικών κρατών, με στόχο τη δημιουργία μεγαλύτερων καταναλωτικών αγορών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Επομένως για την ανάπτυξη και τη συνέχιση του πλουτισμού τους, καθώς επίσης για τη μισθολογική ληστεία των εργαζομένων και για την επάνδρωση των βιομηχανιών τους με φτηνά εργατικά χέρια. Ο φιλάνθρωπος κ. Soros άλλωστε, υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, υποστηρικτής των φτωχών και βασικός συντελεστής της συμφωνίας του Μαρόκου, λέει καθαρά στο παρακάτω βίντεο του πως χρειαζόμαστε τους μετανάστες για να έχουμε ανάπτυξη! 

Ανάπτυξη όμως προς όφελος του ίδιου και των ομοίων του. Φυσικά αδιαφορεί για θέματα ασφαλείας και τρομοκρατίας, αφού δεν αγγίζουν ούτε αυτόν, ούτε τους συνοδοιπόρους του στα προφυλαγμένα μέρη που διαμένουν. Αυτό που ενδιαφέρει όλους αυτούς είναι η ύπαρξη φτηνού εργατικού δυναμικού και η δημιουργία πολυπολιτισμικών κοινωνιών, για να είναι εύκολα ελεγχόμενες. Όποιος φέρνει αντίρρηση, παγιδεύεται και εξαφανίζεται, όπως ο Salvini στην Ιταλία.

Ειδικά για την Ελλάδα πάντως, προβλέπεται πως σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είναι μία εξαθλιωμένη μειοψηφία στη χώρα τους. Μία χώρας που θα έχει μετατραπεί σε περιοχή και σε στρατόπεδο απομόνωσης των μεταναστών για τους Ευρωπαίους. Μίας ανοχύρωτης περιοχής που θα πλημμυρίσει από εκατομμύρια μουσουλμάνους Αφγανούς, Ινδούς, Πακιστανούς, Κινέζους, Αφρικανούς και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Πόσο μάλλον όταν τα εκπαιδευμένα δικά της παιδιά την εγκαταλείπουν μαζικά, επιλέγοντας να εγκατασταθούν σε άλλα κράτη, με τη σειρά τους ως οικονομικοί μετανάστες.

Στη Δανία τώρα, με τους αυστηρότατους μεταναστευτικούς κανόνες, έχουν σημειωθεί δέκα βομβιστικές ενέργειες από το Φεβρουάριο. Η τελευταία σε ένα συγκρότημα κατοικιών κοντά στην Κοπεγχάγη (πηγή). Το ίδιο έτος μόνο στο Μάλμε της Σουηδίας σημειώθηκαν 19 βομβιστικές ενέργειες, ενώ το κεντρικό άρθρο μίας δανέζικης εφημερίδας έγραφε τα εξής:
«Κανένας δεν θέλει στη Δανία σουηδικές καταστάσεις, όπου οι πυροβολισμοί και οι βομβιστικές επιθέσεις έχουν φτάσει σε εξτρεμιστικά επίπεδα. Εκτός από συγκρούσεις συμμοριών, τα τελευταία χρόνια υπήρξαν βομβιστικές επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα και σε κτίρια δικαστηρίων, σε ένα δημαρχείο και στη σουηδική εφορία στο Μάλμε» (πηγή).
Έχω λοιπόν αλήθεια άδικο και είμαι υπερβολική όταν αναφέρομαι στα προβλήματα της Σουηδίας; Έχω κάτι εναντίον της χώρας όπως με κατηγόρησαν ορισμένοι; Μπορεί να κατηγορηθεί κάποια απλά και μόνο επειδή παρουσιάζει τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως τα θέλουν μερικοί; Το παραπάνω άρθρο πάντως δημοσιεύθηκε όταν βομβαρδίστηκε η δανέζικη εφορία της Κοπεγχάγης στις 6 Αυγούστου. Συνελήφθηκαν δύο Σουηδοί ως ύποπτοι, οι οποίοι όμως είχαν ονόματα που υποδηλώνουν ξένες εθνικότητες, ενώ δεν αποκαλύφτηκαν τα κίνητρα τους. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 10 Αυγούστου, βομβαρδίστηκε ένα αστυνομικό τμήμα στην Κοπεγχάγη (πηγή). Πόσο μακριά βρισκόμαστε στην Ελλάδα από ανάλογες εξελίξεις; Θα περιμένουμε άπρακτοι να συμβούν;

Μετά τις βομβιστικές επιθέσεις πάντως η πρωθυπουργός της Δανίας δήλωσε πως τις βλέπει ως επιθέσεις εναντίον των κρατικών Αρχών, οπότε της δανέζικης κοινωνίας. Συμπλήρωσε πως σχεδιάζει να ενισχύσει τα σύνορα της με τη Σουηδία (πηγή), για να μην επιτρέπεται να ταξιδεύει κανείς από εκεί στη χώρα της! Εμείς στην Ελλάδα αλήθεια τι ακριβώς σχεδιάζουμε, έχοντας απέναντι μας μία κατά πολύ χειρότερη απειλή; Μία μαζική εισβολή μουσουλμάνων λαθρομεταναστών;

Κλείνοντας, παρά το ότι η δραματική κλιμάκωση της βίας στη Δανία είναι εισαγόμενη από τη Σουηδία, η ίδια η χώρα έχει δικά της προβλήματα με την εγκληματικότητα, κυρίως από άνδρες μετανάστες. Σύμφωνα με τη στατιστική της υπηρεσία, η εγκληματικότητα το 2017 αυξήθηκε κατά 60% όσον αφορά γενικά τους άνδρες μετανάστες, αλλά κατά 234% όσον αφορά τους μη δυτικούς άνδρες μετανάστες δεύτερης γενιάς, σε σχέση με το συνολικό ανδρικό πληθυσμό της χώρας. 

Πρώτοι έρχονται οι Λιβανέζοι, με τετραπλάσια εγκληματικότητα σε σχέση με το μέσον όρο, ακολουθούμενοι από τους Σομαλούς, τους Μαροκινούς και τους Σύριους. Βέβαια η Δανία απέχει πολύ από την επιδημία της εγκληματικότητας που έχει ενσκήψει στη Σουηδία, αλλά κρίνοντας από τη γειτνίαση των δύο χωρών, από τα ανοιχτά σύνορα μεταξύ τους και από την ελεύθερη διακίνηση των ανθρώπων, κινδυνεύει σε μεγάλο βαθμό να χαθεί ο έλεγχος και να έχει τη μοίρα της Σουηδίας. Εμείς οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν κινδυνεύουμε καθόλου; Είμαστε απάνθρωπες και απάνθρωποι, όταν ενημερώνουμε σχετικά με το τι συμβαίνει σε άλλες χώρες;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου