MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ! ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ !

Διαδηλώσεις λεει σε πολλές πόλεις της Αμερικής!!

Πληρωμένα τσιράκια του πραίτορα των παγκόσμιων δολοφόνων, του Ζωρζ Σορρος!!

Μόνο που οι στοχεύσεις τους, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ!!

Είναι να σώσουν το τομάρι τους!!

Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς γίνεται!!

Δεδομένα:

α) Σε λίγες εβδομάδες από τώρα, και προς το τέλος του χρόνου, θα έχει πραγματοποιηθεί η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΛΙΟΥ από την κηδεμονία ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Η Κεντρική τράπεζα της Ρωσίας, επανέρχεται στα χέρια της Ρωσικής διοίκησης μετά από την "υποταγή" της στον τραπεζικό δολοφόνο Ρότσιλντ που υπέγραψαν τα τουρκόσπορα απόβλητα με την ονομασία "Μπολσεβίκοι".

β) Η παγκόσμια δολοφονική μαφία, έχει ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΝΑΡΙΑ,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!!

γ) Χρησιμοποιεί και τις τελευταίες της εφεδρείες για να αποφύγει την άνευ όρων αποχώρηση της από την Μ. Ανατολή! αυτές, ονομάζονται, Τουρκία.

δ) Έχασαν την μητρόπολη του δολοφονικού τους όπλου που ονομάζεται Ουάσιγκτον DC.

ε) Είναι ολοφάνερη πλέον η σαστιμάρα τους, μπροστά στα γεγονότα που εξελίσσονται εναντίον τους και χωρίς αυτούς !!Κλασσική η δήλωση του Γερμανού υπουργού, ότι πια δεν ξέρουν τι να κάνουν!!

Ας τα δούμε ένα-ένα:

α) Η επαναφορά του Ρουβλίου στα Ρωσικά χέρια, "λύνει τα χέρια του Πούτιν" στο να ξεκαθαρίσει τους στόχους του!

Δεν θα υπάρχει πλέον κανένας τρόπος για οικονομικούς εκβιασμούς!!

Παράλληλα, η υποχρεωτική αναγνώριση του ως παγκόσμιο νόμισμα διεθνών συναλλαγών, θα σημάνει την καταρράκωση του δολαρίου στις διεθνείς αγορές!!

Ενός δολαρίου που ήδη είναι νόμισμα άνευ ανταλλακτικής αξίας που ήδη δέχεται πιέσεις από αυτές!

Η Ρωσία με το δικό της νόμισμα, θα μπορεί να εκδώσει σειρές Ρουβλιών, έναντι Χρυσού, που εδώ και πολλά χρόνια ΑΓΟΡΑΖΕΙ τρομοκρατώντας μυστικές υπηρεσίες, και πληρωμένους από τους δολοφόνους δήθεν Οικονομικούς αναλυτές!!

Αυτό θα σημάνει την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, που θα κάνει τις "οικονομικές" κυρώσεις των δυτικών, παιγνιδάκι για παιδάκια!!

Ήδη με την επέκταση της Ευρασιατικής οικονομικής ζώνης που εδώ και χρόνια δημιούργησε, έχει αυξήσει τις αγορές στις οποίες κινείται!

Άρα!! Η μείωση της "ανάγκης" της Ρωσικής οικονομίας από την αγορά της Ευρώπης, θα σημάνει και την περαιτέρω αύξηση των "πολιτικών επιχειρημάτων" της έναντι αυτής!!

Να θυμίσουμε δε ότι η Ευρώπη τείνει να γίνει το περιχαρακωμένο τελευταίο κάστρο της Τουρκοσπορίτικης μαφιόζικης Τραπεζικής αλητείας, που και αυτό βρίσκεται υπό την αίρεση του ντόμινο αλλαγών, μετά το Ελληνικό δημοψήφισμα, το BREXIT, αλλα και της σιωπηλής επανάστασης του λαού των ΗΠΑ!

β) Παρά την απόλυτη κηδεμονία των αλητών σε όλα τα δυτικά μίντια, δεν αποφεύχθηκαν τα τρία προαναφερόμενα "ατυχήματα" τους!

Υπέστησαν-κι αυτό θα συνεχιστεί- μεγάλες επικοινωνιακές ήττες!

Απόδειξη, ότι πλέον ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΡΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

Το επικοινωνιακό τους στραπάτσο είναι αυτό που τους φοβίζει περισσότερο από όλα, γιατί έχουν χάσει πια τον έλεγχο επί των λαών και το βάρος πέφτει πια μόνο στην οικονομική ευρωστία τους και στους πρόθυμους έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων να τους ακολουθήσουν!!

Μα τα πράγματα δείχνουν ότι και αυτά τα πουλημένα κορμιά, λιγοστεύουν επικίνδυνα!!

Όπως άλλωστε και η οικονομική τους ευρωστία με την καταστροφική πορεία του οικονομικού τους όπλου που άκουει στο όνομα "ΔΟΛΛΑΡΙΟ"!!

γ) Εδώ έχουμε μια Τουρκία που παραπαίει οικονομικά, να εξοπλίζεται επικίνδυνα!! Και να πουλάει το γνωστό παραμύθι της μαγκιάς σε επίπεδο Βαλκανίων και Μ. Ανατολής!

Αν νομίζουμε ότι ο "φίλος" τους Πούτιν δεν γνωρίζει τι παίζει με τους Τούρκους και τους μαφιόζους, πέφτουμε τελείως έξω!

Το τι ζητάει η Ρωσία από την Τουρκία, θα το δούμε σε λίγες μέρες που το Χαλέπι θα καθαριστεί από τις βρωμιές των τουρκόσπορων Τζιχανώμαλων!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η αντιαεροπορική ομπρέλα που στήθηκε , περιλαμβάνει ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!

Έχει κλειδωθεί και ασφαλιστεί κάθε δυνατότητα της Τουρκίας να δράσει, χωρίς την άδεια της Μόσχας!

Ούτε είναι τυχαία η επαναπροσέγγιση ΗΠΑ και Τουρκίας μερικά εικοσιτετράωρα πριν τις Αμερικανικές εκλογές!

Την Τουρκία θέλουν να την χρησιμοποιήσουν για να κάνουν μπάχαλο τις προσπάθειες για τον καθαρισμό της Μ. Ανατολής από τους Τζιχανώμαλους!!

Αυτό όμως δεν έχουν πια δυνατότητα να το κάνουν, γιατί το παιγνίδι μισοτέλειωσε, αλλά και υπάρχει πλέον προσέγγιση Ρώσων και Κούρδων, σουνιτών και σιιτών. Ζητούν Ρωσικά όπλα!!

Γνωρίζοντας, βεβαίως, ότι ο "Άσσαντ θέλει την απελευθέρωση της Συρίας και την μη διαίρεση της", αλλά και την "παρόμοια θέση της Ρωσίας" στο θέμα αυτό!!

Μα καλά!! Ζητάνε όπλα από την υπερδύναμη που στέκεται ενάντια στα συμφέροντα τους που είναι η δημιουργία του μεγάλου Κουρδιστάν;

Ακόμα και οι Ιρακινοί θέλουν Ρωσικά όπλα!!!

Ας συνέλθουμε λιγάκι!!

Το Κουρδιστάν είναι πια προ των πυλών και έχει συμφωνήσει και η Ρωσία και η Συρία, αλλά και το Ιράν, ακόμα και το Ιράκ φαίνεται!!

Το τελευταίο χαρτί της Τραπεζικής μαφίας, θα είναι Η Τουρκία στο αιγαίο, για να αποκλειστεί η Ρωσία από την μεσόγειο!!

Άραγε ο Λαβρωφ, ήρθε στην Ελλάδα, για να μαζέψει λουλούδια;

Ας αρχίσουμε λίγο να είμαστε υποψιασμένοι για αυτά που λέγονται και γίνονται!!
δ) Οι εκλογές στην Αμερική είναι η μεγάλη πανωλεθρία τους!

Ο λευκός οίκος, θα πέσει στα χέρια ξένων!! Δεν έχει σημασία που είναι Αμερικανός!! Σημασία έχει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ!! 

Άρα….παράνοια και πανικός!!

Το αστείο είναι ότι από την πρώτη στιγμή βγήκαν τα όρνεα να πείσουν ότι είναι του "συστήματος" απλά λίγο επαναστατημένος!!!

Και τι δεν έχουμε ακούσει και διαβάσει τις τελευταίες μέρες!! Ατελείωτες αναλύσεις που όλες καταλήγουν στην καταστροφολογία!!

Ας δώσουμε μερικά πράγματα που δείχνουν!!

FBI καθαρά αποσκίρτησε από τις μαφιόζικες πρακτικές τους!

CIA!! Να θυμίσουμε ότι ο Ομπάμα είχε προβλήματα στην Συρία με αυτούς;

Αμερικανικός στρατός!! Μα τόσο καιρό πριν τις εκλογές τα δολοφονικά γεράκια, δεν φώναζαν να γίνει πραξικόπημα; Τι έγινε; Μήπως ο στρατός απέκτησε την δική του άποψη;

Αμερικανικός λαός!! Χωρίς λόγια!!

Οι συγκεντρώσεις και οι διαμαρτυρίες θα συνεχιστούν! Οι παγκόσμιοι δολοφόνοι πιστεύουν με μεγαλύτερη ένταση!

Αντίθετα μου φαίνεται ότι θα σβήσουν, γιατί είναι άνευ λόγου! Ο λαός ψήφισε άρα αντιτίθενται στην δημοκρατία!!

Άλλωστε μίλησαν για ειρηνικές διαδηλώσεις! Δεν τους παίρνουν οι μαγκιές, γιατί οι ψηφοφόροι του Τραμπ, είναι οι περισσότεροι οπαδοί των όπλων. Και ο Τραμπ είναι υπέρ της οπλοφορίας των πολιτών!!

Το μόνο όπλο που τους μένει στις ΗΠΑ είναι το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ!! Δεν μπορούν όμως να το χρησιμοποιήσουν, γιατί μαζί με την Αμερική, θα καταστραφούν και οι ΙΔΙΟΙ !!

ε) Με όλα αυτά τα χτυπήματα που δέχονται τα τελευταία χρόνια, η αποτυχία τους στην μητρόπολη τους, τους έχει φέρει σε απόγνωση και σαστιμάρα!!

Έχουν μάθει να κινούνται βάσει σχεδίου, γιατί είναι αρκούντως ηλίθιοι να αυτοσχεδιάσουν!!

Όλα εκείνα τα πλαν b,c,d. Που ακούγαμε περιελάμβαναν εναλλακτικές λύσεις, εάν κάτι παει στραβά!!

Ποτέ τους δεν πρόβλεψαν πλάνα, για το αν θα αποτύχουν τελικά, τι θα κάνουν!!

Σήμερα είναι στο πουθενά χωρίς σχέδιο!! Δηλαδή χαμένοι στο διάστημα!!

Η Ιστορία με τις διαδηλώσεις, είναι μέσα στα γνωστά χιλιοπαιγμένα σενάρια!

Επαναλαμβάνονται διαρκώς. Αυτό σημαίνει ότι τους τελείωσαν τα πλανς!!

Και κάτι ακόμα που διέλαθε της προσοχής μας!! 

Αν ήξεραν ότι ο Τραμπ ήταν ευάλωτος, θα τον είχαν ήδη καλωσορίσει στην προεδρία των ΗΠΑ με σκοπό να τον προσπορίσουν, είτε με εκβιασμούς, είτε με πονηρά τετελεσμένα!! 

Αλήθεια!!! 

ΠΟΣΟ ΑΟΠΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΩΝΩΣΟΥΝ, ΑΠΟΜΩΝΟΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ;

Το ποιο σωστό το είπε ο Σόιμπλε:

"Με ρίξανε τα σόσιαλ μίντια!!"

Όχι ότι αυτό είναι αλήθεια, Αν ήταν σωστός και όχι δολοφόνος, τι θα του έκαναν;

Όμως αυτό δείχνει και την δύναμη που απέκτησαν τα σόσιαλ μίντια έναντι των καταχειραγωγημένων ΜΜΕ σε όλον τον πλανήτη!!

Ας πούμε ένα ευχαριστώ στις ιστοσελίδες, στα μπλόκς και σε όλες τις μορφές ενημέρωσης που ξέρουν και θέλουν να βρίσκονται στις επάλξεις της αδούλωτης ενημέρωσης!! Κι ας υπερβάλλουν κάποιες φορές!!

Όλα χρειάζονται!! Ακόμα και οι υπερβολές!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου