MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Ευρώπη Α.Ε.

- By John.k

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια ακόμα απάτη των τραπεζιτών. Ίσως η τελευταία τους απεγνωσμένη μεγάλη απάτη, που προσπάθησαν να κάνουν. 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δομή τράπεζας, για αυτό και δεν υπάρχει ουσιαστικά και θεσμικά εκλεγμένη δημοκρατική ηγεσία , αλλά αντ' αυτού έχει μια τεράστια γραφειοκρατική δομή, με αρκετούς προέδρους (Πχ. Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ευρωκοινοβουλίου κλπ). Για αυτό και δεν υπάρχει κεντρική ευθύνη για τις αποφάσεις σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Είναι μια ΑΕ, μια Ανώνυμος Εταιρία.... μια τράπεζα. Απρόσωπη, στυγνή και γκρίζα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι στην πραγματικότητα , τα λόμπι και οι τραπεζίτες , που διαχειρίζονται τους πολιτικούς των χωρών, και κατ' επέκταση τους λαούς, μιας και ελέγχουν την οικονομία τους. 

Δεν υπάρχει περίπτωση αυτός ο απρόσωπος οργανισμός , αυτή η Ανώνυμος Εταιρία, να δώσει όραμα στα 500 εκατομμύρια Ευρωπαίους πολίτες. Και δεν υπάρχει λογικά η περίπτωση , να διαρκέσει αυτό το φασιστικό μοντέλο διακυβέρνησης, γιατί είναι ένα απολυταρχικό και ολοκληρωτικό καθεστώς.

Ο τρόπος διακυβέρνησης που εφαρμόζουν είναι μέσω του χρέους.

Μιας πυραμίδας χρέους ( Σχήμα Πόντσι (Ponzi Scheme)) που σε συνδυασμό με τους πολιτικούς προσπαθούν να εφαρμόσουν, βάζοντας οι κυβερνήσεις συνεχόμενα νέους φόρους.

Το Ευρώ είναι ένα "Παραστατικό χρήμα" (fiat money). 

Δεν εκπροσωπεί πραγματικό πλούτο, αλλά εικονικό. Την αξία του την καθορίζει μια μαθηματική εξίσωση και οι αποφάσεις των τραπεζιτών, ανάλογα με την πολιτική που θέλουν να εφαρμόσουν.

Οι πολιτικοί και τα πολιτικά κόμματα, όλων των χωρών είναι χρεωμένα στους τραπεζίτες, οπότε αναγκαστικά εφαρμόζουν τις επιταγές τους, αλλιώς θα τους "κλείσουν".

Πίσω από κλειστά δωμάτια και κλειστές πόρτες , παίρνονται αποφάσεις για τους πολίτες, όλης της Ευρώπης. 

Καμία Δημοκρατία , καμία Ευθύνη , κανένας Έλεγχος.

Είναι σαν ένα παιχνίδι Monopoly , που το ευρώ είναι αυτό το ψεύτικο χρήμα αντίστοιχα, και η τράπεζα έχει την εξουσία να κάνει ότι θέλει βάζοντας τους κανόνες που θέλει, ανά πάσα στιγμή. 

Δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει κανένας παίκτης, σε αυτό το παιχνίδι.

Όμως εδώ μιλάμε για αληθινές ζωές.

Οι τραπεζίτες νομίζουν ότι μπορούν να ξεγελάνε τον κόσμο συνέχεια. 

Αν οι πολίτες των χωρών της Ευρώπης, θέλουν την ελευθερία τους από αυτό το σύστημα απατεώνων που τους έχει επιβληθεί μέσω των πολιτικών, η λύση είναι μια.

Την είχε δώσει ο Γκάντι αρκετά χρόνια πριν.

Μακριά από τις τράπεζες, και τις πολυεθνικές που διοικούνται από αυτές. 

Καμία συνεργασία με φασιστικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Καμία συνεργασία με τράπεζες και τραπεζίτες, και τους ανθρώπους τους. 

Ούτε από έξω δεν πρέπει να περνάει κανείς από τις τράπεζες τους.

- John.k

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου