MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπακούει πιστά τις εντολές της ΕΕ και στηρίζει τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ!

Η αποδοχή της ωμής προτροπής των τριών ανώτατων αξιωματούχων της Ε.Ε. απο τη νομίμως εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση για ουσιαστική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, έρχεται να συμπληρώσει άλλο ένα κομμάτι στο εκτυλισσόμενο σχέδιο της πολύκροτης υπόθεσης της ΕΛΣΤΑΤ που όχι μόνο στοίχισε στον Ελληνικό λαό εκατοντάδες δισεκατομύρια ευρώ από τα οριζόντια μέτρα που εξαθλίωσαν και συνεχίζουν να εξαθλιώνουν την κοινωνία, αλλά η διαλεύκανση του αποτελλεί και το εφαλτήριο ουσιαστικής εξόδου της χώρας μας από την κρίση!



Σε μια στιγμή που θα έπρεπε συντονισμένα και χωρίς δεύτερη σκέψη, κυβέρνηση, υπουργός οικονομικών και ελληνική δικαιοσύνη, να περάσουν σε οργανωμένη, κλιμακούμενη, συντονισμένη και ασυμβίβαστη αντεπίθεση, για να κόψουν το βήχα των θρασύτατων της ευρωπαϊκής συμμορίας, επέλεξαν των ταπεινωτικό δρόμο της υπακοής μέσα από μια απολογητική - κατευναστική δήλωση στη Βουλή απο τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη

«Θα ήθελα να πω με τον πιο καθαρό τρόπο ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει πλήρη εμπιστοσύνη στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και τα στοιχεία της Eurostat. Έχει πλήρη εμπιστοσύνη και δεν αμφισβητεί τα στοιχεία πάνω στην οποία στηρίχθηκε η συμφωνία του Αυγούστου του 2015» και πρόσθεσε: «εγγυάται και προστατεύει την ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ, όπως ακριβώς έκανε και με τη διαδικασία τοποθέτησης νέου διευθυντή τον προηγούμενο χειμώνα».


Συνεχίστε λοιπόν κύριοι και κυρίες να ζητιανεύετε αντί, βασιζόμενοι κυρίως στην ΣΛΕΕ (Συνθήκη για την Λειτουργία της ΕΕ) άρθρο 340, και στο τρίτο Πρωτόκολλο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, αλλά και σε άλλες Διεθνείς Συνθήκες, να απαιτήσετε την διαγραφή των 210 δισεκ. ευρώ της ζημίας που υπέστη η χώρα μας από την ψευδή διόγκωση των στοιχείων.

Τα 210 δισεκ. ευρώ είναι τα ισοδύναμα που ψάχνετε,και όχι οι φόροι στο κρασί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου