MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Έχουν κόμματα-καβάτζα για να τα «ρίξουν» στην κυβέρνηση

Ραγδαίες αναμένονται οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα στο άμεσο μέλλον, μετά και τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, καθώς όπως όλα δείχνουν η κυβερνητική πλειοψηφία είναι -για ακόμα μία φορά- εύθραστη.

Στο πλαίσιο αυτό, τα σενάρια της οικουμενικής κυβέρνησης ή των αλλαγών στον κυβερνητικό σχηματισμό έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν ξανά… 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του στον Real FM, η Γερμανία έχει «καβάτζα» τρίτο και τέταρτο κομμα για να τα ρίξουν στην κυβέρνηση, καθώς αναμένονται νέα… προβλήματα όταν πάνε στη Βουλή το ασφαλιστικό ή άλλα μέτρα-σκληρά για τον ελληνικό λαό. 

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, οι δανειστές κουβεντιάζουν παρασκηνιακά και έχουν ως εύκολη λύση τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, ακόμα και την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη. Άλλωστε, ο ίδιος ο κ. Λεβέντης έχει επισημάνει ουκ ολίγες φορές ότι συνομιλεί με τη γερμανική πρεσβεία και το Βερολίνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου