MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Η συμμορία των ηλιθίων ...

Πέρασαν πολλά χρόνια, με πολλούς πολέμους, στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να καταλήξουμε εδώ ... σε αυτό το "χάλι".

Με αυτούς τους ηγέτες , τους διεφθαρμένους μέχρι το κόκαλο.

Που αρέσκονται, να περνάνε καλά, αφήνοντας τα Λόμπι και τους Τραπεζίτες να τους υποκινούν , και να κάνουν κουμάντο, προκειμένου να περνάνε οι ίδιοι καλά.

Δώσανε τα κλειδιά του μέλλοντος της Ευρώπης στους Τραπεζίτες. 

Στους ανθρώπους που το όραμα τους είναι επίσης να περνάνε και αυτοί καλά , εις βάρος των υπολοίπων. 

Οι τελευταίοι το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν καλά , είναι το να εξαπατούν και να κλέβουν. Να ζουν από τους τόκους , και τα εύκολα χρήματα που δεν βγαίνουν με ιδρώτα, αλλά με απάτη.

Υπάρχει ένα πρόβλημα, όμως στην παρούσα κατάσταση...

Δεν υπάρχει όραμα... 

Οι τραπεζίτες και οι φίλοι τους οι δικαστικοί και οι πολιτικοί, φτιάχνουν μια Ευρώπη φασιστική , όπου όποιος έχει λίγη δύναμη παραπάνω πατάει τους άλλους από κάτω. Μια Ευρώπη των κλεφτών και των απατεώνων. Μια Ευρώπη των ληστοσυμμοριτών. Όπου είναι όλοι "υπεύθυνοι" , χωρίς όμως να υπάρχουν μηχανισμοί ελέγχου και τιμωρίας. Πράγμα, που θα καταλήξει σε Φαρ Ουέστ , αργά ή γρήγορα. 

Κάτι που επίσης τους βολεύει , γιατί αν εμείς μέσω κοινωνικού αυτοματισμού και κοινωνικής μηχανικής "σκοτωθούμε" μεταξύ μας , αυτοί θα ξεφύγουν, ή θα κρύψουν κάτω από το χαλί τις ατασθαλίες τους και τις απατεωνιές τους.

Σε περίπτωση που τα μνημόνια ή οι πολιτικές π.χ, αποτύχουν τελείως (λέμε τώρα) σε μια χώρα όπως η Ελλάδα , η Ισπανία , η Πορτογαλία, ποιος θα επωμιστεί την ευθύνη , η τοπική κυβέρνηση της εκάστοτε χώρας; ή οι γραφειοκράτες των Βρυξελών που τα επιβάλουν; Και ποιοι είναι αυτοί οι γραφειοκράτες; η μαμά τους, τους ξέρει ;

Είναι κάτι σαν δημόσιοι υπάλληλοι , δηλαδή δεν έχουν εκλεγεί, αλλά έχουν πάρει μια θέση αποφάσεων χωρίς να μπορούν να υποστούν ποινή σε περίπτωση λάθους.... 

Τι καλά! Ωραία δεν είναι η ζωή ; .....!

Αυτό βέβαια , κάθε άλλο παρά "Δημοκρατία" ονομάζετε ...

Βρείτε ποιοι έχουν βάλει τις υπογραφές τους , μαζέψτε όλα τα επίσημα κείμενα της Ε.Ε. που υποχρεώνουν τους λαούς σε αντιδημοκρατικές διαδικασίες , βρείτε τα ονόματα , γιατί αυτοί θα είναι, που θα λογοδοτήσουν στο τέλος, εν όψη των λαών. Είτε είναι πολιτικοί , είτε δικαστικοί , είτε τραπεζικοί, όλα στην φόρα! Όλη η ιεραρχία, πρέπει να βγει στην φόρα και να αρχειοθετηθεί....

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αργότερα! .... την στιγμή των πραγματικών δικαστηρίων.... 

Δεν γίνετε , γύρω γύρω Σάββατο και στην μέση Κυριακή ....

Για όλο αυτό το "χάλι" , κάποιος θα πληρώσει κάποια στιγμή ...

Όπως γίνετε πάντα ......

- By John.k

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου