MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Θα μας βρείτε απέναντι - Σας δηλώνουμε ότι ο λαός σας πήρε χαμπάρι...

Σας δηλώνουμε ότι σταματάμε να στηρίζουμε και ζητούμε την διαγραφή μας από την οργάνωση του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διότι...

Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης πολιτικών κομμάτων στο προτεκτοράτο που λέγεται Ελλάδα από την στιγμή που οι εντολές δίδονται από Ε.Ε, Ε.Κ.Τ, ουσιαστικά δηλαδή ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ και Δ.Ν.Τ. που εφαρμόζουν τις εντολές των λεφτάδων σε βάρος των λαών .

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι προώθησαν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ με ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ για να ελέγχουν τις μάζες, καταργώντας ουσιαστικά την δημοκρατία, την ιδιοκτησία, και την αυτοδιάθεση, καθιστώντας μας πιόνια στην εξυπηρέτηση των ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ.

Με τρίπτυχο Ε.Κ.Τ, Δ.Ν.Τ, και σας τους πρόθυμους και προδότες πολιτικούς που πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είστε εραστές της καρέκλας και μάλιστα κάποιοι από σας αρκείστε μόνο σε σκαμνάκια για να γίνετε προδότες, σχεδιάζουν να μας εξοντώσουν και να μας αφανίσουν σαν ΕΘΝΟΣ αρπάζοντας τις περιουσίες μας.

Φθάσατε στο σημείο να συμπορευτείτε κάνοντας απίστευτες κωλοτούμπες παρά τα κιλά σας ορισμένοι με τα πιο σάπια και διεφθαρμένα κόμματα ΠΑΣΟΚ Ν.Δ και ΠΟΤΑΜΙ για να προχωρήσετε σε μια συμφωνία με τους δανειστές που θα αφανίσει όλους τους μικρομεσαίους Έλληνες και μάλιστα με οδυνηρό τρόπο.

Δεν διστάσατε να κάνετε το μαϊμού δημοψήφισμα αφού πρώτα κλείσατε τις τράπεζες στραγγαλίζοντας την οικονομία όντες σίγουροι ότι θα υπερτερούσε το ΝΑΙ για να έχετε άλλοθι στον κανιβαλισμό των Ελλήνων θεωρώντας τους ηλίθιους.

Δεν σας έκατσε όμως διότι εσείς είστε τελικά ηλίθιοι που νομίζατε πως ο λαός θα έπαιρνε γραμμή από τον κερατόσπορο ΝΑΖΙΣΤΗ ΣΟΪΜΠΛΕ, τον ΣΟΥΛΤΣ την ΝΤΟΡΑ τον ΠΟΤΑΜΗ τους καναλάρχες και άλλους μεγαλοσχήμονες.

Αναλάβατε να αποτελειώσετε το έργο διάλυσης που είχαν προχωρήσει τα προηγούμενα μνημονιακά σκουπίδια διαλύοντας την ΥΓΕΙΑ την ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και όλες τις ΚΟΙΝΟΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ του κράτους.

Τώρα είστε έτοιμοι να μας βάλετε την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ παρέα με αυτούς στον πιο ξεφτιλισμένο εκτρωματικό συνασπισμό που έγινε ποτέ υπογράφοντας το πιο αιμοβόρο καταστροφικό ΤΡΙΤΟ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ για την Ελλάδα.

Γνωρίζετε ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις με ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα έλεγχο του κεφαλαίου και φορολόγηση του πλούτου (τράπεζες εφοπλιστές…) για να βγούμε από τα σκ…ά που μας έχετε χώσει χρόνια τώρα με τις πολιτικές που εφαρμόζετε εσείς και τα τζάκια σας κατ, εντολή των αφεντικών σας, όμως επιμένετε στις εντολές του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

Σας δηλώνουμε ότι ο λαός σας πήρε χαμπάρι.

Κατάλαβε ότι στο Ελλαδιστάν βιώνουν δύο τάξεις ανθρώπων. Οι πολιτικοί γενικά συμπεριλαμβανομένης σε μεγάλο ποσοστό και της τοπικής αυτοδιοίκησης, συν τους διορισμένους τους σε θέσεις ευθύνης, με τα προνόμια και τις ευλογίες στα καλά και συμφέροντα που τους αφορούν και που αποφασίζουν και διατάζουν οι ίδιοι.

Από την άλλη ο λαός που έχει μόνο υποχρεώσεις, πάντα πολύ πάνω από τις δυνατότητές του και περισσότερο τα τελευταία χρόνια της κρίσης.

Σας ακούμε να λέτε και να αποφασίζετε διάφορα, που μας κάνουν τον βίο αβίωτο και καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότεροι από σας είστε τελείως ηλίθιοι και ανίκανοι να μοιράσετε δυο γαϊδάρων άχυρα που λέει ο λαός. Π.Χ θα βάλετε λέτε κριτήριο για την ρύθμιση των 100 δόσεων την περιουσιακή κατάσταση του οφειλέτη.

Δηλαδή ρε σαϊνια ένας άνεργος με πολύ μικρό εισόδημα και ένα ακίνητο που λόγω κρίσης δεν του αποδίδει τίποτα όντας όμως συνεπής στην καταβολή των δόσεων εκπίπτει της ρύθμισης?

Λέτε διάφορα για τα κόκκινα δάνεια και βάζετε πάλι κριτήριο την περιουσία. Δεν εξετάζετε πόσο δάνειο πήρε κάποιος για την αγορά ακινήτου βάζοντας το υποθήκη ποια ήταν η πραγματική του αξία πόσο το πλήρωσε και τα υπόλοιπα τα παντελόνιασε αφήνοντας εμάς τα κορόιδα να ανακεφαλαιώνουμε κάθε τόσο τις τράπεζες που του τα ακούμπησαν.

Ξέρετε πόσους γνωρίζω που λένε δεν με συμφέρει να πληρώνω την δόση με συμφέρει να μου πάρουν το ακίνητο;

Από την άλλη ξέρετε πόσα νέα ζευγάρια είχαν κάνει τον προγραμματισμό τους και δανείστηκαν ένα λογικό ποσό αγοράζοντας ένα σπίτι πληρώνοντας τις δόσεις κανονικά μέχρι που έχασαν τις δουλειές τους και φυσικά δεν μπορούν να πληρώνουν;

Τους βάζετε όλους στην ίδια κατηγορία και τους πετάτε στον Καιάδα επειδή πιθανόν είναι κάτοχοι κάποιας κληρονομιάς κάποιας περιουσίας για να τους την πάρετε και να την αποθέσετε στα πόδια των αφεντικών σας αντί πινακίου φακής;

Να είστε σίγουροι ότι ο λαός καταλαβαίνει και ξεχωρίζει τους προδότες, τους γραφικούς η τους ηλίθιους από σας διότι από όλα έχει ο μπαξές του Κοινοβουλίου σας, και ανάλογη θα είναι και η τιμωρία.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΑΟΔΙΚΕΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου