MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

«Το πολιτικό σκηνικό στην κυριολεξία βρωμάει έλεγχο από ξένους και ντόπιους»

«Mέσα σε 6 μήνες διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα η κατεχόμενη περιοχή, η αποικία αποσυντέθηκε εντελώς και το πτώμα της οικονομίας είναι πλέον σε τυμπανιαία κατάσταση. 

Το πολιτικό σκηνικό στην κυριολεξία βρομάει έλεγχο από ξένους και ντόπιους. Όζοι από την ανεπάρκεια και το ατάλαντο των διαρρηκτών της εξουσίας» είπε χαρακτηριστικά. Και ο ίδιος συνέχισε λέγοντας «όπως έλεγαν παλαιότερα, τη δεκαετία του ’60 για τους πολιτικούς απατεώνες εκείνης της περιόδου ή τους φελλούς που αναδύονταν στον αφρό της πολιτικής σκηνής ή όλους εκείνους τους τυχάρπαστους που επιδιώκουν τον πλουτισμό τους, μέσα από την πολιτική ζωή και τα ταμεία του δημοσίου, έτσι και σήμερα έχουμε διαρρήκτες της εξουσίας». 

Όσον αφορά στις επερχόμενες εκλογές ο γνωστός δημοσιογράφος είπε «ο ελληνικός λαός καλείται να πάει σε εκλογές προκειμένου να επιδοκιμάσει και να επιβραβεύσει κάτι το οποίο αποδοκίμασε με τρανταχτό τρόπο στο δημοψήφισμα το αποτέλεσμα του οποίου προκάλεσε έρπη στα χείλη του σημερινού πρωθυπουργού. Σε ένα μοναδικό κλίμα ψυχιατρείου, ο κόσμος καλείται να πάει εντός Σεπτεμβρίου στις εκλογές για να επιδοκιμάσει και να επιβραβεύσει με την ψήφο του, όσα εφιαλτικά θα κληθεί να πληρώσει και να εφαρμόσει στη ζωή του μέχρι το τέλος του χρόνου. Μέσα σε ένα στρατόπεδο, μέσα σε ένα ποινικοποιημένο περιβάλλον, μέσα σε μια ατμόσφαιρα ξένων νόμων».

Το θέατρο του παραλόγου

«Παρακολουθώντας ένα θέατρο του παραλόγου, μεταξύ πολιτικών πρωταγωνιστών, οι οποίοι αφού ψήφισαν και με τα δύο χέρια την ομαδική σφαγή των Ελλήνων, τώρα τσακώνονται για το εάν πρέπει ή όχι να γίνουν εκλογές, εάν πρέπει να φτιάξουν όλοι μαζί μεγάλη κυβέρνηση που θα υπηρετήσει τους ξένους και τους δανειστές ή ποιος είναι πιο πονηρός ή κουτσαβάκης από τον άλλον. Συμπλέκονται κατά τρόπο τραγικό και κωμικό μαζί, ενώ ανακοινώνονται εφιαλτικά πράγματα για την οικονομία και τη ζωή των Ελλήνων που θα οδηγηθούν σε ομαδικές εκτελέσεις». 

«Ήδη χάνονται χιλιάδες θέσεις εργασίας επί των ημερών του κ. Τσίπρα, κλείνουν η μια μετά την άλλη οι επιχειρήσεις στην κεντρική, στη βόρεια Ελλάδα και μεταφέρονται στη Βουλγαρία και σε άλλες χώρες, ενώ λένε στους Έλληνες που φεύγουν στο εξωτερικό, με τροποποιημένη διάταξη ότι για τα επόμενα πέντε χρόνια που θα είναι στην Αυστραλία, στην Αμερική, στον Καναδά, στα νησιά του Ειρηνικού, στην Αρκτική ή στην Ανταρκτική θα τους κυνηγάνε για να υποβάλλουν παγκόσμιο εισόδημα» είπε ο ίδιος. 

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, το μόνο που ενδιαφέρει το Βερολίνο και τους Αμερικανούς είναι να υπάρχει ανεξαρτησία στη γενική γραμματεία εσόδων, να μην αγγίζεται τρίχα του κ. Γεωργίου στην ΕΛΣΤΑΤ, να μην ταλαιπωρείται καθόλου ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και το υπουργείο Οικονομικών να εφαρμόζει με απόλυτη ευλάβεια τις ανθρωποθυσίες και την πλήρη νομοθέτηση ποινικοποίησης της ζωής όλων των Ελλήνων πολιτών. 

«Ήδη δημοκοπικά παρουσιάζονται σημαντικές απώλειες από τη δύναμη του κ. Τσίπρα, ο οποίος φώναζε στους Έλληνες και τους καλούσε να ψηφίσουν ένα ηχηρό «όχι» εναντίον των προτάσεων του Γιούνκερ και των δανειστών, προκειμένου με απόλυτο παρανοϊκό τρόπο να φέρει ένα τεράστιο «ναι» στο απογοητευμένο και συντετριμμένο εκλογικό σώμα. Όλος ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ, απογοητευμένος, πικραμένος, προδομένος σταδιακά αποκολλάται ή αποσπάται…» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος. 

O κ. Τρίπρα, «φαντάζει πλέον -στο εσωτερικό του κόμματος και όχι μόνο- ως ένα πιόνι των δανειστών και των έσω ομίλων που εξαπάτησε σταδιακά όλο τον πληθυσμό, φωνάζοντας ότι θα σκίσει τα μνημόνια ή ότι θα βελτιώσει την κατάσταση με καλύτερες προσπάθειες από εκείνες του Σαμαρά. Στην πραγματικότητα όλοι καταλάβανε ότι ο Τσίπρας πρέπει να είναι ο Αριστερός που μαζί με άλλα κομμάτια της πολιτικής σκηνής θα υλοποιήσει το τρίτο εξοντωτικό μνημόνιο και θα επιφέρει την Αριστερή υποτέλεια στους δανειστές και τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για να αλλάξει η σύνθεση του πληθυσμού και να οδηγηθεί η χώρα στον εδαφικό διαμελισμό». Και ο ίδιος συνέχισε λέγοντας «μην έχετε καμία αμφιβολία, η Ελλάς θα απωλέσει πέραν την οικονομικής και πολιτικής κυριαρχίας της και τμήματα της εδαφικής κυριαρχίας της ή θα υποχωρήσει καθοριστικά στα εθνικά θέματα». 

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο «ο Τσίπρας απεδείχθη όπως και άλλοι που κυκλοφορούν στο πολιτικό σκηνικό, προετοιμασμένοι από καιρό και έτοιμοι να δεχθούν λύσεις στο Κυπριακό, υποχωρήσεις στο Αιγαίο, στο Σκοπιανό και βλέπουμε…». Κι ο ίδιος συνέχισε λέγοντας «η κατάσταση εσωτερικά στην Ελλάδα, θυμίζει προϊούσα σήψη σε πόλη που πρώτα πέφτει το ηθικό των κατοίκων της και πεινάνε για ένα διάστημα πριν αλωθεί και κατακτηθεί πλήρως από άλλες φυλές». 

Η διάλυση του αντιμνημονιακού μετώπου

«Ήδη στο twitter ο κόσμος κοροϊδεύει κυρίως τον Τσίπρα και το γεγονός ότι επί 6 μήνες κονιορτοποιεί τη χώρα με αλλεπάλληλες εκλογές διαλύοντας ταυτόχρονα εκείνο που ήθελαν να κάνουν εδώ και χρόνια οι ξένοι, δηλ. το αντμνημονιακό μέτωπο. Τώρα εξηγείται, γιατί είχε χωρίσει την πλατεία των αγανακτισμένων σε άνω και κάτω πλατεία, τώρα εξηγούνται όλες οι κωλοτούμπες από την εποχή που έλεγε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κατοχή και ότι κακά τα ψέματα όλα τα προβλήματα θα τα πληρώσουν οι φορολογούμενοι. Από την αρχή ήταν ο δοτός άνθρωπος, καπέλο σε έναν Αριστερό σχηματισμό που έπρεπε στο τέλος να εφαρμόσει πλήρως το Δόγμα του Σοκ, την πολιτική της σχολής του Σικάγου».

Τι μέλλει γενέσθαι...

Στο επόμενο εξάμηνο με βάση την καταστροφή που επέφεραν οι πράξεις και οι πολιτικές αποφάσεις της κυβέρνησης Τσίπρα των τελευταίων μηνών, θα χαθούν περισσότερες από 150.000 θέσεις εργασίας, ενώ από την πτώση της αγοραστικής δύναμης και του τζίρου της αγοράς χιλιάδες επιχειρήσεις θα κλείσουν ή θα φύγουν στο εξωτερικό. Εύχομαι να διαψευστώ. Η πείνα θα επεκταθεί, ενώ χιλιάδες νέοι άνθρωποι θα φύγουν ατάκτως προς το εξωτερικό με την ίδια ορμή των μεταναστών που έρχονται από τη Μέση Ανατολή. Εδώ θα συγκεντρωθούν ολοένα και περισσότεροι μη έχοντες τα προς το ζην μουσουλμάνοι οι οποίοι θα αλλάξουν πλήρως το σκηνικό της ελληνικής κοινωνίας, ενώ θα καταδιώκονται για λόγους πλήρους αποπροσανατολισμού διάφορες υποθέσεις του παρελθόντος ή πρόσωπα».

Ο ρόλος της Προεδρίας της Δημοκρατίας

Την ίδια ώρα«εντοπίζονται αξιοθρήνητες πολιτικές ενέργειες στο χώρο της προεδρίας της Δημοκρατίας, η οποία κατηγορείται ευθέως ότι παίζει το παιχνίδι του κου Τσίπρα καθοδηγούμενη και από άλλον τον οποίο χρόνια αποκαλούσε «αφεντικούλη»!». 

Αναφερόμενος στον κ. Αβραμόπουλου, ο γνωστός δημοσιογράφος επεσήμανε πως ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει και να πάρει μέρος στις εκλογές. «Θα παραμείνει μακριά από όλο αυτό το σάπιο τοπίο» είπε χαρακτηριστικά. 

Την ίδια στιγμή, ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος «εκφράζει μία παλαιοκομματική στοιχειώδη πολιτική ηθική εμφανίζει μια μάγκικη έκφραση μπέσας, πρέπει να υποστηριχθεί περισσότερο από τους οπλαρχηγούς που τον αφήνουν να βουλιάξει μέσα σε όλα τα «ναι» που είπαν όλοι μαζί στο τρίτο μνημόνιο Τσίπρα. «Όμως δημοκοσπικά η ΝΔ εμφανίζει να συγκρατεί τις δυνάμεις της, αφού απέναντί της βρίσκεται ένας διαλυόμενος ΣΥΡΙΖΑ, από τον οποίο έχουν φύγει όλα τα μεγάλα ονόματα που έκαναν τον αντιμνημονιακό αγώνα» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος. 

«Για να καταλάβει κανείς πόσο διαπλεκόμενος εμφανίζεται στα μάτια του κόσμου πλέον ο Τσίπρας, αρκεί να δει ότι στηρίζουν πλέον οι φιλοτσιπραίοι τον Στουρνάρα απέναντι στην απειλή της Ζωής να τον συλλάβει. Ποιοι; Αυτοί που επί Σαμαρά κατηγορούσαν τον Στουρνάρα για όλες τις ενέργειές του. Όλα τα στελέχη του Τσίπρα, όλοι οι Αριστεροί φεύγουν από δίπλα του και τον κατηγορούν πρώτον: ότι τον στηρίζει το σύστημα Σημίτη, ένα κομμάτι της διαπλοκής και οι ξένοι» ο Μανώλης Γλέζος αποχώρησε… Η Ζωή Κωνσταντοπούλουφτιάχνει δικό της κόμμα, ο Βαρουφάκης τον λέει προδότη και ο μόνος που εμφανίζεται να στέκει δίπλα του είναι ο Παυλόπουλος, η σκιά του Παυλόπουλου, κάποιοι κολλητοί της σκιάς του Παυλόπουλου μέσα στην κυβέρνηση που σε λίγο θα κατηγορηθούν από τους αντιμνημονιακούς για σχέσεις με ξένες πρεσβείες…»

Πηγή : http://sfairika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου