MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση Βασίλη Λεβέντη: τώρα ξεκινά ο αγώνας εναντίον της σαπίλας

«Ευχαριστούμε τον ελληνικό λαό για το περίπου 2%. Και ιδίως την Μακεδονία για το 3%, αλλά και τη Θεσσαλονίκη για το περίπου 6%που μάς έδωσε. Αυτό αποδεικνύει ότι η Ένωση Κεντρώων είναι πρωτοπόρος στην επιστροφή του κέντρου στη βουλή.

Να ληφθεί υπόψιν ότι δεν με κάλεσαν σε κανένα κανάλι προεκλογικά, ούτε το Mega, ούτε ο ANT1, ούτε το STAR, ούτε ο ALPHA, ούτε κανείς. Κανένα κανάλι. Ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης του Ποταμιού είχε προβολή όλη μέρα σε όλα τα κανάλια. Κάτι που υποδηλώνει ότι είναι το πιόνι του Μπόμπολα και για τον λόγο αυτόν, τον λανσάρουν διαρκώς.

Στον αντίποδα, ο Βασίλης Λεβέντης που έλεγε αλήθειες, τον έκοβαν όλα τα παραπαγαλάκια των ΜΜΕ από παντού. Η Ένωση Κεντρώων φοβάται ότι η νίκη ΣΥΡΙΖΑ εγκυμονεί κινδύνους για τη χώρα, ενώ η παρουσία κομμάτων όπως «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» και οι «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» στη βουλή, χαμηλώνουν την αξία της πολιτικής ζωής της χώρας.

Τώρα ξεκινάει ο αγώνας της Ένωσης Κεντρώων εναντίον της σαπίλας. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι συνώνυμο της ήττας των καναλιών που με είχαν κόψει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου