MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Αθανάσιος Καρανάσιος 

Η σημερινή αρθρογραφία, ότι κατά το ΔΝΤ «Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στη δημοσιονομική προσαρμογή»!...

Σε μια χώρο υπό άλωση, που λεηλατείται ασύδοτα από τα ξένα και ντόπια γεράκια. Στην οποία δρουν πολιτικές και οικονομικές συμμορίες! Με ένα κατοχικό κοινοβούλιο/μαριονέτα, που υπογράφει τυφλά ό,τι του πασάρουν, που η ύπαρξή του και μόνο δίνει στην τρόικα άλλοθι για τη μετατροπή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο. Που έχει στο καταραμένο και κολάσιμο ενεργητικό/παθητικό του μόνο αντισυνταγματικούς νόμους και αντεθνικές συμβάσεις με πρωτοφανείς επαχθείς όρους, άγνωστους στο διεθνές δικαίο.

Όπου το πραγματικό και όχι το πλασματικό ΑΕΠ, με βάση τα εξωπραγματικά αναγκαστικά «τεκμήρια» και τα πειραγμένα στατιστικά στοιχεία, έχει καταβαραθρωθεί όχι κατά 10%- 20% σε σχέση με την προμνημονιακή περίοδο, όπως ανέλεγκτα και αυθαίρετα προβάλλεται, αλλά κατά 80%., αφού ελάχιστα πλέον παράγονται, κυρίως στον τριτογενή τομέα των υπηρεσιών.

Όπου η ανεργία δεν είναι 27%, επί του συνόλου των εργαζομένων, όπως ψευδώς διαδίδεται, αλλά 75%. 

Όπου οι συμβολικά αμειβόμενες ελαστικές μορφές εργασίας δημιουργούν σχέσεις αφεντάδων και δούλων.

Όπου διαλύονται οικογένειες με τη κατά χιλιάδες μετανάστευση των νέων.

Όπου η αυξανόμενη θνησιμότητα θερίζει μεγάλα τμήματα του πληθυσμού.

Όπου η εκτεταμένη λουμπενοποίηση και φτωχοποίηση των πρώην αστών παράγουν μιζέρια, δυστυχία και μαρασμό.

Όπου χάνονται από προσώπου γης χιλιάδες αυτόχειρες συμπολίτες μας και άλλες χιλιάδες ξημεροοβραδυάζουν με απονενοημένες (απεγνωσμένες) σκέψεις.

Όπου ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού, ως σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες, κατακλέβει την υπόλοιπη πλειονότητα με άγρια χαράτσια κάθε λογής, δημιουργώντας ψευδεπίγραφα κολάσιμα όσο και εφήμερα πρωτογενή πλεονάσματα.

Όπου απαλλοτριώνεται η ιδιωτική περιουσία, με αναγκαστικές διαδικασίες και η χώρα μας ξεπουλιέται, ακρωτηριάζεται και ανώμαλα βιάζεται από τους αμολημένους εμίρηδες, τους χαιρέκακους τουρκαλάδες και τους γερμανογενείς ιμπεριαλιστές του Δ΄ Ράιχ.

Όταν συμβαίνουν όλα αυτά …

Ε τότε, είναι εθνική ταπείνωση και ευθεία προσβολή της αξιοπρέπειας κάθε Έλληνα και Ελληνίδας, η συναφής αρθρογραφία, ότι «Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στη δημοσιονομική προσαρμογή»!... Γιατί ο εκ μέρους του ΔΝΤ συναφής εμπαιγμός «μάγκας», αποτελεί παρόραμα σε δύο γράμματα από τον εννοούμενο χαρακτηρισμό «μαλάκας»! 

Αλλά δεν φταίνε το ΔΝΤ, η τρόικα, οι οίκοι αξιολόγησης/ανοχής, η τραπεζοκρατία και οι πολυεθνικές γενικότερα. Όλοι αυτοί, είναι οι συνήθεις ύποπτοι εγκληματίες. Άλλοι γραικύλοι Εφιάλτες και εθελόδουλοι ραγιάδες φέρουν ακέραιη την πρωταρχική ευθύνη για τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας, το μετασχηματισμό της σε αποικία και τη γενοκτονία του Ελληνισμού. Ως πότε όμως; Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι ο λαός δεν έχει πει την τελαυταία του λέξη!

Πηγή :  http://www.freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου