MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

-Αντώνη, μήπως θέλεις να σου στείλω Γερμανούς κομμάντος να συλλάβουν τους φοροφυγάδες σου;

(Σ.Σ. : Και εμείς που είπαμε ότι, θα τους απολύσει αυτή την φορά!!.... τι να πείς....)
 
Σάλος έχει προκληθεί ανάμεσα στους δανειστές μετά την δημοσιοποίηση από την Κριστίν Λαγκάρντ των απειλών που δέχθηκε από τους Ελληνες φοροφυγάδες.

Η αποκάλυψη της ισχυρής κυρίας του ΔΝΤ αποδεικνύει στην διεθνή κοινή γνώμη ότι στην Ελλάδα οι φοροφυγάδες έχουν διαχρονική ασυλία.

Ειδικά οι Γερμανοί είναι έξαλλοι με τους Σαμαρά-Βενιζέλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Γερμανίδα καγκελάριος τηλεφώνησε στον Ελληνα πρωθυπουργό και του μίλησε σε απαξιωτικό τόνο

-Εάν δεν μπορείς να συλλάβεις τους μεγαλοφοροφυγάδες σου, να σού στείλουμε Ευρωπαίους πράκτορες και εκπαιδευμένους κομμάντος να το κάνουν...

Ο Σαμαράς είναι ιδιαίτερα θορυβημένος από την αποκάλυψη της Λαγκάρντ, γιατί εμφανίζει την κυβέρνησή του να συμμετέχει σε μια κτηνωδία υποκρισίας λεηλατώντας με χαράτσια την πλειοψηφία των ανήμπορων πολιτών και παρέχοντας διαρκή ασυλία στους φοροφυγάδες-ολιγάρχες.

Φυσικά την Μέρκελ δεν την έπιασαν ξαφνικά οι δημοκρατικές της ευαισθησίες, απλά διαπιστώνει πως το πείραμα φτωχοποίησης θα αποτύχει εάν η κυβέρνηση Σαμαρά προκαλεί μ΄αυτό τον τρόπο την κοινή γνώμη που όσο κοιμισμένη κι αν είναι θα ξεσπαθώσει κάποια στιγμή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου