MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

«Συγχώρεση χωρίς πληρωμή δεν υπάρχει για τα γερμανικά εγκλήματα στην Κατοχή»! -Γ.Αυφαντής

Μια σιωπηλή διαμαρτυρία και ταυτόχρονα υπενθύμιση και δήλωση.
 
Η σιωπή θα είναι εκκωφαντική έξω από τις γερμανικές πρεσβείες στην Αθήνα ,την Ουάσινγκτον και το Τορόντο. Η υπενθύμιση θα απευθύνεται το Βερολίνο αλλά και στην ελληνική κυβέρνηση και η δήλωση θα είναι ότι «η Γερμανία πρέπει να πληρώσει όσα οφείλει στην Ελλάδα από την περίοδο της Κατοχής.
 
Ο πρέσβης ε.τ Γιώργος Αυφαντής μιλά στο militaire channel για τη διαμαρτυρία που θα γίνει το Σάββατο 6 Απριλίου 2024  και ώρα 12 με 2 το μεσημέρι. Η οργάνωση έγινε από τον Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο, πρέσβυ ε.τ .
 
 
Ο κ.Αυφαντής μιλά για την υποτέλεια των ελληνικών κυβερνήσεων που αποφεύγουν να θέσουν το ζήτημα. Μιλά για τη Γερμανία σήμερα, τη Γερμανία που ετοιμάζεται να εξοπλιστεί ξανά στρατιωτικά. «Είναι σαν να βάζεις μπροστά σε έναν πρώην αλκοολικό ,αλκοόλ καλής ποιότητας», λέει ο κ.Αυφαντής, επισημαίνοντας τους κινδύνους στρατιωτικής ενδυνάμωσης της Γερμανίας.
 
«Η Γερμανία πρέπει να δείξει έμπρακτα τη μετάνοια της», λέει και γι΄ αυτό πρέπει να πληρώσει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου