MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Μελέτη-σοκ του CDC: 24 χρόνια μειώνουν στους άνδρες το προσδόκιμο όριο ζωής τα σκευάσματα που διατέθηκαν ως «εμβόλια» κατά του Covid-19!

Τα εμβόλια mRNA και τα ενισχυτικά τους είναι ένα «γενετικό δηλητήριο αργού θανάτου», σύμφωνα με τη μελέτη
 
Μία σοκαριστική μελέτη του CDC αποκαλύπτει ότι τα σκευάσματα που διατέθηκαν ως «εμβόλια» κατά του Covid-19 μειώνουν το προσδόκιμο ζωής των ανδρών, 24 χρόνια κατά μέσο όρο.
 
Πιο συγκεκριμένα οι επιστήμονες ανέλυσαν τα επίσημα δεδομένα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) για να προσδιορίσουν τις μακροπρόθεσμες βλάβες των εμβόλων mRNA.
 
Η μελέτη είχε στόχο να σταθμίσει την ισορροπία κινδύνου για τα εμβόλια υπολογίζοντας πόσο χρόνο χρειάζονται για να μειωθούν οι αρνητικές παρενέργειες των εμβολίων mRNA μετά τη λήψη κάθε δόσης από ένα άτομο.
 
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η ζημιά δεν μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, αλλά, αντίθετα, αυξάνεται με κάθε νέα δόση.
 
Τα δεδομένα για τη θνησιμότητα όλων των αιτιών του CDC έδειξαν ότι κάθε δόση εμβολίου αύξησε τη θνησιμότητα κατά επτά τοις εκατό το έτος 2022 σε σύγκριση με τα ίδια στοιχεία για το 2021. Aποκάλυψαν επίσης ότι κάθε χρόνο, κάθε εμβολιασμένο άτομο αυξάνει τις πιθανότητες θανάτου με ποσοστό επτά τοις εκατό ανά δόση.
 
Αυτό σημαίνει ότι τα εμβόλια mRNA και τα ενισχυτικά τους είναι ένα «γενετικό δηλητήριο αργού θανάτου», σύμφωνα με τη μελέτη .
 
Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να ανακάμψει ποτέ από οποιαδήποτε ποσότητα ενέσεων mRNA.
 
Λαμβάνοντας λοιπόν ως βάση το 2021, ένα άτομο που έλαβε πέντε δόσεις θα είχε 350% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει το 2031, 700% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει το 2041 και 1050% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει το 2051 από ό,τι ένα άτομο που δεν έχει υποβληθεί σε καμία δόση.
 
Χρησιμοποιώντας αυτό το αποτέλεσμα, μπορούμε να υπολογίσουμε την απώλεια στο προσδόκιμο ζωής για έναν άνδρα 30 ετών.
 
Αν πάρουμε το μέσο προσδόκιμο ζωής για τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά, οι άνδρες αναμένεται να ζήσουν μέχρι τα 80 περίπου χρόνια σήμερα. Το προσδόκιμο ζωής αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου, αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το 80 ως βάση για σύγκριση.
 
Με βάση τα σημερινά δεδομένα για το προσδόκιμο ζωής, ένας άνδρας 30 ετών που δεν έχει κάνει τα εμβόλια Covid, θα πρέπει να περιμένει άλλα 50 χρόνια ζωής. Τα ευρήματα όμως της μελέτης δείχνουν ότι το προσδόκιμο ζωής ενός 30χρονου ατόμου που έχει υποβληθεί σε δύο εμβόλια και τρία ενισχυτικά– έχει μειωθεί ήδη κατά 24 χρόνια.
 
Όταν τα δεδομένα αναλύονται σε σύγκριση με τον αριθμό των εμβολίων, η μελέτη δείχνει:
  • 1 δόση μείωσε το προσδόκιμο ζωής των 30χρονων ανδρών κατά 13 χρόνια
  • 2 δόσεις μείωσαν το προσδόκιμο ζωής των 30χρονων ανδρών κατά 18 χρόνια
  • 3 δόσεις μείωσαν το προσδόκιμο ζωής των 30χρονων ανδρών κατά 20 χρόνια
  • 4 δόσεις μείωσαν το προσδόκιμο ζωής των 30χρονων ανδρών κατά 23 χρόνια
  • 5 δόσεις μείωσαν το προσδόκιμο ζωής των 30χρονων ανδρών κατά 24 χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου