MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Τρίγωνο διαφθοράς σκοτώνει τη χώρα! Παναγιώτης Γερογλής

Ένα τρίγωνο διαφθοράς «σκοτώνει» τη χώρα. Ο Ταξίαρχος ε.α Παναγιώτης Γερογλής, έμπειρος Αξιωματικός με πολλές γνώσεις και μεγάλες εμπειρίες, εξηγεί ποιο είναι αυτό το τρίγωνο, τι εκπροσωπεί η κάθε του πλευρά και γιατί μας καταστρέφει.
 
Ο κ.Γερογλής αναφέρεται στη γάγγραινα της διαφθοράς προσπαθώντας να εξηγήσει τις παράδοξες ελληνικές κινήσεις στην γεωπολιτική σκακιέρα της περιοχής μας. Όπως θα διαπιστώσετε υπάρχει σχέση.
 
Ο κ.Γερογλής μιλά για την εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στη γειτονιά μας, αναφέρεται στα ελληνοτουρκικά και στον τρόπο με τον οποίο οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν Ελλάδα και Τουρκία. Αν και η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε λίγες ώρες πριν από τις ανακοινώσεις των ΗΠΑ για F-35 στην Ελλάδα και F-16 στην Τουρκία, τα όσα λέει ο κ.Γερογλής αποδεικνύονται προφητικά.
 

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου