MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

«Εφιαλτική» ενέργεια Μητσοτάκη: Γεμίζει με Τούρκους τα νησιά του Αιγαίου!

Εθνικός κίνδυνος από την ασυδοσία της κυβέρνησης!
 
Την ώρα που η Τουρκία αποδοκιμάζεται από ολόκληρη την πολιτισμένη ανθρωπότητα και πλέον τίθεται θέμα αποβολή της ακόμα και από την Βορειοατλαντική συμμαχία, ο Μητσοτάκης σε μία πρωτοφανή ενέργεια, ετοιμάζεται να δώσει γη και ύδωρ στους Τούρκους, με πρόσχημα την υποτιθέμενη Συμφωνία για το μεταναστευτικό.
 
Στα ψιλά γράμματα λοιπόν του Σχεδίου Συμφωνίας για το Μεταναστευτικό που αναμένεται να συζητηθεί στις 7 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, Με στόχο να υπογραφεί το διαβόητο «μνημόνιο κατανόησης» Ελλάδας – Τουρκίας, υπό τα βλέμματα Μητσοτάκη – Ερντογάν, κρύβεται ένας εφιαλτικός όρος: Ότι η Ελλάδα θα ικανοποιήσει το διαχρονικό και εθνικά επικίνδυνο αίτημα της Τουρκίας, για ανεμπόδιστη πρόσβαση Τούρκων πολιτών σε επτά νησιά του Αιγαίου!
 
Στο πλαίσιο λοιπόν του ανώτατου συμβουλίου συνεργασίας που θα συνεδριάσει στην Θεσσαλονίκη, ο Μητσοτάκης και κυβέρνηση του ετοιμάζεται να εκχωρήσει ετήσια βίζα σε Τούρκους πολίτες για την απρόσκοπτη έλευση τους στα συγκεκριμένα νησιά στα οποία περιλαμβάνονται φυσικά για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, η οποία μάλιστα θα ανανεώνεται!
 
Πρόκειται για μία εθνικά επικίνδυνη ενέργεια, που έρχεται μάλιστα να συνδυαστεί με την αποδυνάμωση της άμυνας των συγκεκριμένων νησιών, με πρόσχημα την «στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία»! Άλλη μία μειοδοτική ενέργεια η οποία έγινε υπό το πέπλο ψεύδους και την δήθεν διαβεβαίωση ότι τα οπλικά συστήματα που θα αποσύρονταν από τα νησιά, θα αντικαθιστούνταν με καινούργια…
 
Όλα αυτά, ανάγοντας ως ισότιμο συνομιλητή μία Τουρκία, η οποία όχι απλά υποστηρίζει την ισλαμική τρομοκρατία στην περιοχή, αλλά την δημιουργεί και την διοικεί. Όπως επίσης, δημιουργεί και εργαλειοποιεί την μεταναστευτική κρίση την οποία έρχεται σήμερα δήθεν να επιλύσει με την στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη!
 
Πλέον αποδεικνύεται ότι η ηχηρή παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, επίσης στην Θεσσαλονίκη, κατά την παρουσίαση του βιβλίου «Γιαβόλ» του Γιώργου Χαρβαλιά, μόνο τυχαία δεν ήταν. Η αναφορά του δε ότι στα ελληνοτουρκικά, «Αυταπάτες και λάθη ούτε επιτρέπονται ούτε συγχωρούνται», πιθανότατα να φωτογραφίζει και την συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Εξαιρετικά σημαντική όμως και προειδοποιητική και η παρέμβαση του Προκόπη Παυλόπουλου που αποκάλυψε ότι η Τουρκία όχι μόνο υποστηρίζει την Χαμάς, αλλά εμπλέκεται άμεσα με την πρόσφατη τρομοκρατική ενέργεια της οργάνωσης σε ισραηλινό έδαφος…
 
Η εμμονή λοιπόν του Μητσοτάκη να πραγματοποιήσει την διάσκεψη με την Τουρκία, δεν είναι απλώς ανόητη, αλλά εξαιρετικά ύποπτη.
Το θέμα φυσικά δεν είναι να στήνουμε ειδικά δικαστήρια μετά από κάθε εθνική τραγωδία, αλλά να την αποτρέπουμε. Υπό αυτό το πρίσμα, ειδικά οι βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τίθενται ενώπιον των ιστορικών ευθυνών τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου