MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ για τη δημόσια υγεία και ο Παν. Παπανικολάου το φωνάζει με στοιχεία και γεγονότα

Δεν έχει νόημα να μιλάμε πλέον για «καμπανάκια κινδύνου» για ενδεχόμενη «κατάρρευση του δημόσιου τομέα της υγείας»! Πλέον μιλάμε για πλήρη διάλυση και αυτό δεν είναι ούτε σχήμα λόγου, ούτε σύνθημα. Ο γγ της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) Παναγιώτης Παπανικολάου το αποδεικνύει με στοιχεία ατράνταχτα. Το τι συμβαίνει σε δημόσια νοσοκομεία τις τελευταίες ημέρες είναι μία από τις αποδείξεις που καταθέτει και όλα αυτά εξηγούν γιατί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας αποφάσισε ότι αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα από τις 13 Νοεμβρίου θα αναστείλει την λειτουργία του! Όχι δεν πρόκειται για απεργία, αλλά για προστασία των ασθενών και των πολιτών που καλύπτει το νοσοκομείο. Να επισημάνουμε ότι το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας είναι το πρώτο σε αριθμό αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών.
 
 
Ο κ.Παπανικολάου μιλά για τα απίθανα που ανακοίνωσε η αν.υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη και για τις μαζικές παραιτήσεις ιατρικού προσωπικού που δεν αντέχει άλλο.
 
Με τον κ. Παπανικολάου μιλάμε και για το ζήτημα των αεροδιακομιδών με αφορμή τον θάνατο ενός νέου 22 ετών από τη Νάξο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου