MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Jim Caviezel: Η ελίτ του Χόλιγουντ προσπαθεί να με σκοτώσει για την αποκάλυψη του παιδικού σεξ της CIA

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζιμ Κάβιζελ προειδοποίησε ότι η CIA διαχειρίζεται το μεγαλύτερο κύκλωμα παιδεραστών στον κόσμο και πολλές από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες του κόσμου είναι μέλη.
 
Ο Caviezel, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του Ιησού στο επικό Πάθος του Χριστού του Mel Gibson, έχει περάσει τα τελευταία χρόνια σε στενή συνεργασία με τον ιδρυτή της Operation Underground Railroad, Tim Ballard, και έχει δει προσωπικά τα καλύτερα και χειρότερα της ανθρωπότητας σε αυτόν τον κόσμο .
 
Γι’ αυτό ο Caviezel έχει πλέον αφιερώσει τη ζωή του στην αποκάλυψη των εγκλημάτων της παγκοσμιοποιητικής ελίτ και στην αφύπνιση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων στην αλήθεια, παρόλο που καταλαβαίνει ότι οι άνθρωποι που σφυρίζουν την ελίτ παιδεραστία έχουν τη συνήθεια να πεθαίνουν πριν από την ώρα τους. .
 
Προτού βουτήξουμε, εγγραφείτε στο κανάλι , αν δεν το έχετε κάνει ήδη και εγγραφείτε στην κοινότητα του People’s Voice Locals για αποκλειστικό και χωρίς λογοκρισία περιεχόμενο.
 
Ο Caviezel εντάχθηκε στον Steve Bannon στο War Room αυτή την εβδομάδα και εξήγησε ακριβώς πόσο μεγάλη είναι πραγματικά η εμπορία παιδιών σεξουαλικών και αδρενχρωματικών επιχειρήσεων.
 
Μια διεθνής επιχείρηση αυτού του μεγέθους δεν μπορεί να λειτουργήσει με υψηλού επιπέδου υποστήριξη και σύμφωνα με τον Caviezel, οι πράκτορες της CIA με τους οποίους έχει συνεργαστεί σε πολλές ταινίες μεγάλου μήκους του Χόλιγουντ του επιβεβαίωσαν ότι οι τρεις υπηρεσίες επιστολών έχουν τον έλεγχο.
 
Την περασμένη εβδομάδα ο Μελ Γκίμπσον μας είπε ότι ζει με φόβο για τη ζωή του, αφού ορκίστηκε να αποκαλύψει ένα κύκλωμα παιδεραστών που λειτουργεί στην καρδιά του συστήματος του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με τον Γκίμπσον, οι ελίτ του Χόλιγουντ προσπάθησαν ήδη να τον ακυρώσουν, να τον φιμώσουν και να καταστρέψουν την καριέρα του – όλα χωρίς αποτέλεσμα γιατί εμείς, οι άνθρωποι, γνωρίζουμε ότι λέει την αλήθεια.
 
Ο Gibson μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για να μας ενημερώσει ότι είναι ακόμα ζωντανός και είναι ακόμα αποφασισμένος να τερματίσει τη σεξουαλική διακίνηση παιδιών.
 
Όπως λέει ο Gibson, η επίγνωση είναι το παν. Γίνετε μέλος της κοινότητας του People’s Voice Locals για να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε τα εγκλήματα της παγκοσμιοποιητικής ελίτ.
Το Χόλιγουντ και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι αποφασισμένα να συντρίψουν κάθε μορφή διαφωνίας εναντίον της παγκοσμιοποιητικής ελίτ, και αυτό περιλαμβάνει το βρώμικο μυστικό τους για τη σεξουαλική εμπορία παιδιών.
 
Ο Jim Caviezel εξήγησε γιατί τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι συνένοχοι στη συγκάλυψη αυτού που αποκαλεί «αυτοκρατορία του αδρενοχρωμίου» πείθοντας τις ευκολόπιστες μάζες ότι δεν είναι τίποτα άλλο από μια θεωρία συνωμοσίας.
 
Σύμφωνα με τον Caviezel, τα τρία πρακτορεία επιστολών δεν ενδιαφέρονται να σταματήσουν το διεφθαρμένο εμπόριο παιδιών – επειδή το χρησιμοποιούν για να ελέγχουν τον κόσμο και να αποκομίζουν τεράστια κέρδη.
 
Ο Caviezel έστειλε επίσης ένα μήνυμα στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και στους ηθικά διεφθαρμένους ελεγκτές που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην κάλυψη των εγκλημάτων της παγκοσμιοποιητικής ελίτ με αντάλλαγμα ένα πακέτο αποδοχών.
 
Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι ο εχθρός του λαού. Το Χόλιγουντ είναι ο εχθρός των ανθρώπων. Είναι όλα σχετικά με τον έλεγχο και τον ψυχολογικό πόλεμο, όχι με ειδήσεις και ψυχαγωγία. Και στούντιο όπως η Disney τρίβουν τα πρόσωπά μας σε αυτό εδώ και δεκαετίες.
Ήρθε η ώρα να κάνουμε το επόμενο βήμα στον πόλεμο εναντίον αυτών των ανθρώπων που έχουν χρησιμοποιήσει τη δύναμη και την κατάστασή τους για να επιτεθούν στην ανθρωπότητα με τρόπους που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται καν.
 
Σύμφωνα με τον Caviezel, το παγκόσμιο εμπόριο παιδιών είναι το μεγαλύτερο κακό της ανθρωπότητας και του Κογκρέσου και οι τρεις υπηρεσίες επιστολών το επιτρέπουν να συνεχιστεί.
 
Εδώ στο People’s Voice είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε τα εγκλήματα της ελίτ και να ξυπνήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Είμαστε πολλοί και λίγοι.
 
Όπως λέει ο Caviezel, μόνο όταν ξυπνήσουν αρκετοί άνθρωποι, εμείς, οι άνθρωποι, θα ανατρέψουμε αυτούς τους τυράννους και τα τέρατα που υποδουλώνουν την ανθρώπινη φυλή και λεηλατούν τα παιδιά μας.
 
Εγγραφείτε στο κανάλι αν δεν έχετε κάνει ήδη εγγραφή, εγγραφείτε στην κοινότητα του People’s Voice Locals για να υποστηρίξετε το κανάλι και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλειστικό και χωρίς λογοκρισία περιεχόμενο και να διαδώσετε αυτό το βίντεο παντού για να αφυπνίσετε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.
 
Δείτε : 
 

 
Πηγή :  thepeoplesvoice.tv

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου