MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

«Η κυβέρνηση δείχνει πρόθυμη να μας «φινλανδοποιήσει έναντι της Τουρκίας»-Ευάγγελος Αντώναρος

Τελείως απαράδεκτο το γεγονός ότι Έλληνες πολιτικοί ,στρατιωτικοί και αξιωματούχοι απέφυγαν οποιαδήποτε επίσκεψη στα νησιά του Αιγαίου, χαρακτηρίζει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Ανατολική Αττική ,Ευάγγελος Αντώναρος.
 
Εκχωρούμε ως χώρα το δικαίωμα οποιοσδήποτε Έλληνας αξιωματούχος να επισκέπτεται οποιοδήποτε σημείο της ελληνικής επικράτρειας; Αυτό κι αν είναι ένδειξη προθυμίας για Φινλανδοποίηση», λέει ο κ.Αντώναρος. Δηλώνει ανήσυχος και καχύποπτος από την χρήση του όρου συνεκμετάλλευση από Έλληνες πολιτικούς. «Μήπως βλέπουμε να ξετυλίγονται όσα συζήτησε ο κ.Μητσοτάκης με τον κ.Ερντογάν στον Βόσπορο»;
 

 
Ο κ. Αντώναρος μιλά για τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών τα οποία θα κρίνουν σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό το εκλογικό αποτέλεσμα.
 
Σχολιάζει τη συζήτηση που γίνεται περί αυτοδυναμίας ή …τερατογένεση και εξηγεί ότι ο σχηματισμός κυβέρνησης συνεργασίας είναι απολύτως νόμιμος και συνταγματικός ακόμη και χωρίς τη συμμετοχή του πρώτου κόμματος.
 
«Δεν υπάρχει καμία τερατογένεση. Το τέρας το είδαμε , το ζήσαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια με την κυβέρνηση Μητσοτάκη», δηλώνει ο κ.Αντώναρος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου