MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

«Οι υποκλοπές εκπορεύονταν από κύκλους του Μαξίμου»-Ευάγγελος Αντώναρος

Ο Ευάγγελος Αντώναρος πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και πάντα δημοσιογράφος αναλύει την καυτή πολιτική επικαιρότητα, λίγη ώρα μετά από την ολοκλήρωση της «μονομαχίας» Μητσοτάκη-Τσίπρα στη Βουλή, για το θέμα των υποκλοπών.


Ο κ.Αντώναρος εκφράζει την άποψη ότι «ιδιωτικές» και «κρατικές» υποκλοπές «εκπορεύονται από κύκλους του Μαξίμου».

«Δεν είναι δυνατόν οι υπερασπιστές της κυβερνητικής γραμμής να δηλώνουν ότι «παρακολουθήσεις γίνονταν πάντα». Δεν γίνονταν πάντα και όποτε αποκαλύφθηκαν είχαν δραματικές συνέπειες για όσους τις έκαναν», λέει ο κ.Αντώναρος.


 
Το θέμα των υποκλοπών μπορεί να επηρεάσει την εκλογική συμπεριφορά των ψηφοφόρων και αυτό προκύπτει και ως εύρημα των δημοσκοπήσεων, υποστηρίζει.

Τα στοιχεία που υπάρχουν για τις υποκλοπές πρέπει να βγουν στο φως της δημοσιότητας , γιατί «έτσι αποκαλύφθηκαν όλα τα μεγάλα σκάνδαλα σε όλο τον κόσμο», λέει ο κ.Αντώναρος τονίζοντας ότι δεν μπορεί να περιμένουμε μόνο τους δημοσιογράφους που απειλούνται με φυλακίσεις.

Ο κ.Αντώναρος που έχει επιβεβαιώσει και τη δική του παρακολούθηση, επικεντρώνει τα ερωτήματα του και στο θέμα των ημερών το οποίο κυριάρχησε και στη συζήτηση της Βουλής : την παρακολούθηση των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου