MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Βίντεο με άγρια επίθεση ΜΑΤ σε οπαδούς του Άρη

Ένα νέο περιστατικό αστυνομικής βίας έρχεται στη δημοσιότητα, με βίντεο να καταγράφουν άγρια επίθεση των αστυνομικών των ΜΑΤ σε ομάδα οπαδών του Άρη στο Περιστέρι.
 
Το περιστατικό, όπως καταγγέλλεται, συνέβη μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Άρη. Σε βίντεο που κατέγραψαν πολίτες φαίνεται αναίτια επίθεση των ΜΑΤ κατά των φιλάθλων.
 
Ειδικότερα, την ώρα που υπάρχει λεκτική αντιπαράθεση, ένας αστυνομικός κινείται απειλητικά και χτυπάει έναν νεαρό στο πρόσωπο, ενώ αμέσως μετά οι υπόλοιποι άνδρες της διμοιρίας αρχίζουν να χτυπούν αδιακρίτως, ενώ οι οπαδοί του Άρη δεν ανταποδίδουν.
 
Χαρακτηριστικές είναι και οι φωνές των κατοίκων που ζητούσαν από τους αστυνομικούς να σταματήσουν αυτή τη βίαιη συμπεριφορά, χωρίς, όμως να εισακουστούν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου