MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Ένας νεκρός στο Παρίσι από το μένος του κοβιντο-δικτάτορα Μακρόν; Χάος και αίμα!

( John.k  - Αυτός όπως όλα δείχνουν  ήταν ο πρώτος που έπεσε... Ο Μακρόν θα φύγει νύχτα... ,  θα πάει να βρεί τον Τρουντό .... )
 
Νεκρός στο Παρίσι; Ο Μακρόν το βαμπίρ της κοβιντοκρατίας διψούσε για αίμα λίγο πριν την παταγώδη πτώση του. Ήταν εμφανές. Επί 7 ώρες οι δυνάμεις καταστολής έδερναν ανηλεώς και έριχναν δακρυγόνα. Είχαν κηρύξει ανθρωποκυνηγητό. Πολλοί διαδηλωτές κατά του υγειονομικού απαρτχάιντ τραυματίστηκαν σοβαρά. Αλλά ένας δεχόταν από τους Γιατρούς του Δρόμου το φιλί της ζωής σε μια απέλπιδα προσπάθεια. Χούντα και χάος στο Παρίσι. Ο πρόεδρος του κόμματος Les Patriotes ο Florian Philippot μιλά για έναν νεκρό. Κι άλλοι λογαριασμοί που στη συνέχεια αυτολογοκρίθηκαν κάνουν λόγο για 1 νεκρό στα Ηλύσια Πεδία. Πολλοί άλλοι συνεχίζουν να το μεταδίδουν.
 
Στο μεταξύ η αστυνομία μιλά για ανακοπή. Ο τραυματίας δέχθηκε και μαλάξεις από τους γιατρούς καθώς ήταν στο έδαφος που έδωσαν μάχη με το χρόνο να του σώσουν τη ζωή. Με τόσα δακρυγόνα με τόση ένταση και ανθρωποκυνηγητό και ανακοπή να ήταν προκλητέα από τις αποπνικτικές συνθήκες καταπίεσης καταστολής. Το θύμα μετά από ώρα διακομίστηκε με ασθενοφόρο. Παραμένει άδηλη η τύχη του. Ο πολιτικός αρχηγός που καταγγέλει το επεισόδιο δηλώνει την έντονη ανησυχία του. Αναρωτιέται αν είναι νεκρός.
Σοβαροί τραυματισμοί ..”δολοφόνε” φωνάζει το πλήθος καθώς ο πολίτης ήταν σοβαρά τραυματισμένος και πεσμένος στο έδαφος .
Η αστυνομική Διεύθυνση κάνει λόγο για 97 συλλήψεις. Σύμφωνα με εισαγγελία στις 6 π.μ 81 άτομα ήταν σε προσωρινή κράτηση μεταξύ αυτών κι ο Jérôme Rodrigues, πρωταγωνιστική φιγούρα των “gilets jaunes” που έχασε το μάτι του κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων των Κίτρινων Γιλέκων
Ένας αστυνομικός κραδαίνει το πιστόλι του στο πρόσωπο ενός πολίτη που μετέχει στο κονβόι της ελευθερίας στο Παρίσι..

Πηγή : dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου