MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Εικόνες ντροπής! Αδειάζουν πεζοδρόμια και στάσεις για να περάσει ο δήθεν λαοφιλής πρωθυπουργός

Τρέμει τον λαό και στέλνει διμοιρίες αστυνομικών και ΜΑΤ να απομακρύνουν τους πολίτες για να περάσει!


Γροθιά στο στομάχι αποτελούν οι εικόνες με πανίσχυρες δυνάμεις της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη να αδειάζουν πεζοδρόμια και στάσεις λεωφορείων για να περάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Οι πρωτοφανείς εικόνες που εκτυλίχθηκαν σήμερα στην συμπρωτεύουσα, στην οποία παραδοσιακά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει την κυριαρχία προκάλεσαν τον προβληματισμό και την οργή των πολιτών.
 

Διμοιρίες αστυνομικών και κλούβες των ΜΑΤ «πλημμύρισαν» την πλατεία Αριστοτέλους και εφάρμοσαν δρακόντεια μέτρα για να φτάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ξενοδοχείο Electra Palace!


Όποιος βρέθηκε στην περιοχή, τρομοκρατήθηκε και αναρωτήθηκε μήπως έχει τοποθετηθεί κάποια βόμβα που θα τινάξει στον αέρα τον πιο πολυσύχναστο σημείο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο όλο αυτός ο ντόρος ήταν για να… φτάσει ο πρωθυπουργός στο δωμάτιό του!



Τη στιγμή που αμφίβολες και «πειραγμένες» δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προηγείται με μεγάλη διαφορά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο ίδιος συμπεριφέρεται σαν φεουδάρχης και τρέμει το λαό!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου