MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

ΒΟΜΒΕΣ από τον καθηγητή Κούβελα! «ΝΑΙ, οι καρκίνοι είναι από τις πιθανές παρενέργειες αυτών των εμβολίων…»

“Βεβαίως! Οι καρκίνοι περιλαμβάνονται στις βασικές οδηγίες κίτρινης κάρτας των προϊόντων αυτών!” αποκάλυψε ο καθηγητής Δημ Κούβελας αναφερόμενος στα εμβόλια “νέας τεχνολογίας” που χρησιμοποιούνται για τον κορονοϊό. 
 
Καταπέλτης ο κ. Κούβελας μιλώντας στο Ανατρεπτικό Δελτίο στο AlertTV τόνισε συγκεκριμένα:
 
“Πολλές παθήσεις βγαίνουν αργότερα ακόμη και μετά από 20 χρόνια. Είναι σαφέστατο, γιατί τα νανοσωματίδια ακόμη και σκέτα επεμβαίνουν στον ανοσιακό μηχανισμό. Η κίτρινη κάρτα είναι αναγκαία. Χρειάζεται αναδρομική στατιστική μελέτη για τους καρκίνους στους εμβολιασμένους. Κάποιος επιφανής ή μη επιφανής έκανε καρκίνο; Πρέπει να αναφέρεται. Δεν σημαίνει ότι κάποιος επειδή είναι βουλευτής ή υπουργός δεν θα το αναφέρουμε. Ίσα – ίσα. Ένας πολιτικός που παθαίνει μια πιθανή παρενέργεια, ο ίδιος να βγει και να πει έκανα και κίτρινη κάρτα.

Βεβαίως, οι πολιτικοί και τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να πάρουν την πρωτοβουλία για κίτρινη κάρτα και να το ανακοινώσουν. Όπως εκτέθηκαν όταν εμβολιάζονταν, έτσι πρέπει να εκτεθούν και όταν έχουν δυνητική παρενέργεια. Αυτό είναι το νόμιμο και το σωστό. Και οι ίδιοι πρέπει να το διαφημίσουν αυτό για να ενημερώνεται και ο κόσμος…”
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου