MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Το «κράτος» των «Δανειστών» καταστρέφει τους Έλληνες.

- by John.k
 
Αυτό το κράτος που έχουν εγκαταστήσει οι ξένες δυνάμεις καταστρέφει τους Έλληνες. Εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των άλλων , πλην των Ελλήνων. Το καταλαβαίνει πια κανείς σε κάθε του δράση. Το πολιτικό σύστημα σύσσωμο εκτελεί τις επιταγές των ξένων αδιαφορώντας για τους Έλληνες. Παραδείγματα υπάρχουν ατελείωτα. Από φωτιές με νεκρούς που έφταιγε η κακιά η ώρα , αλλά και που δεν υπήρχαν ένοχοι, μέχρι τις φωτιές ξανά και τις πλημύρες για τις οποίες φταίει η «κλιματική αλλαγή», με τα γκαζάκια.

Το πολιτικό σύστημα που έχουν βάλει οι «Δανειστές» στην χώρα, κοροϊδεύει τους Έλληνες. Ότι και αν κάνει , δεν υπάρχουν ρήτρες. Είναι στο απυρόβλητο … δεν υπάρχει νόμος σε αυτό τον κόσμο που να τον ακούει …. Έχει παρακάμψει το σύνταγμα , από τα μνημόνια και το δημοψήφισμα των Ελλήνων κάνοντας ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό , φτάνοντας τώρα με περισσή αλαζονεία να καταπατάει διεθνείς συνθήκες με απλά ραβασάκια (ΚΥΑ) του πρωθυπουργού , καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου από το παγκόσμιο κατεστημένο.

Δεν υπάρχει πουθενά αυτό … το ότι επειδή έχουμε «πανδημία» πρέπει να κατασταλούν οι προσωπικές ελευθερίες και να γίνεις πειραματόζωο σε ένα πειραματικό εμβόλιο που υποτίθεται ότι βγήκε για πρόληψη ενώ υπάρχουν φάρμακα.

Δώσανε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια , λες και ήταν δικό τους ….

Έχουν κάνει τόσα πολλά και τόσο κακά πράγματα στην χώρα που το Άρθρο θα γίνει κουραστικό αν αρχίσω να τα αναφέρω όλα

Έχουν πει απίστευτα ψέματα με τα ΜΜΕ , τους έχουν χρυσοπληρώσει βέβαια για να το κάνουν αυτό ….

Σταματάνε οτιδήποτε Ελληνικό έθιμο ή συνήθεια και επιτρέπουν ότι είναι από μετανάστες κλπ πχ παρελάσεις ….

Προωθούν την υπογεννητικότητα στους Έλληνες , και ταυτόχρονα την μετανάστευση ανθρώπων με διαφορετική κουλτούρα , παιδεία και θρησκεία στην χώρα.

Συλλαμβάνουν όσους θέλουν να εφαρμοστεί το Σύνταγμα, ή έστω τους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κινούνται με μεθόδους μαφίας και αλητείας τα ΜΜΕ, η Αστυνομία , η Δικαστική εξουσία κάνοντας τον χαζό όταν τους δείχνεις τους νόμους.

Το πολιτικό σύστημα και το «κράτος» των Δανειστών ασκεί τρομοκρατία και ψυχολογικές επιχειρήσεις στους Έλληνες με κάθε τρόπο.

Φτωχοποιεί τους Έλληνες , που δέχονται συστηματικά επίθεση σε όλα τα μέτωπα.

Είναι όλα τα κόμματα μαζί σε αυτό και είναι όλοι εναντίων των Ελλήνων.

Αν πει κάποιος ένα καλό που έχει κάνει το πολιτικό σύστημα τα τελευταία χρόνια αντικειμενικά για τους Έλληνες, και που να κέρδισαν οι Έλληνες από αυτό θα αναθεωρήσω το άρθρο και θα ζητήσω συγνώμη ….. Ένα μόνο καλό.

- John.k


G
M
T
Y
Text-to-speech function is limited to 200 characters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου