MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ, ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ, ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ, ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ, ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ.


ΓΡΑΦΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Konstantina Anastasopoulou. “Καλημέρα με αγάπη και σεβασμό στον συνάνθρωπο. Ξεκαθάρισμα. Το εμβόλιο είναι σε πειραματικό στάδιο. Δεν έχει πιστοποιητικό έγκρισης ασφαλείας. Ο ΕΟΦ έχει ανακοινώσει ότι πιστοποιητικό έγκρισης ασφαλείας ίσως να δώσει από τον Ιανουάριο του 2023 και μετά . Δεν έχει αδειοδότηση. Η πρώτη αξιολόγηση θα γίνει τον Δεκέμβρη.
 
Οι παρενέργειες του εμβολίου αυτού είναι πολυ άσχημες ως και θανατηφόρες.
 
Οι επιτακτικοι λόγοι προστασίας της δημόσιας υγείας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό δεν στοιχειοθετούνται σε καμία περίπτωση καθότι υπάρχουν φάρμακα που θεραπεύουν τον κορονοιό όπως ενδεικτικά αναφέρω το ζυθρομάξ ,την αντιβίωση ,το Σαλοσπιρ ,το κολσικιμ καθώς και άλλα δοκιμασμένα, αποτελεσματικά και φθηνά.

Ο κίνδυνος και το δημόσιο συμφέρον ούτε αυτά στοιχειοθετούνται καθότι οι άνθρωποι θεραπεύονται από τον κορονοιό με φάρμακα , οι θάνατοι τα δύο τελευταία χρόνια είναι λιγότεροι από κάθε προηγούμενη χρονιά και φυσικά δεν έχουμε πραγματική πανδημία αφού για να έχουμε πραγματική πανδημία θα πρέπει οι άνθρωποι να πεθαίνουν ο ένας με τον άλλον ,να ανοίγουμε την πόρτα του σπιτιού μας και να βλέπουμε πτώματα ανθρώπων στο δρόμο. Να πεθαίνουν ζώα, πουλιακ.τ.λ. Πράγμα το οποίο δεν υφίσταται . Απεναντίας βλέπουμε ανθρώπους να πεθαίνουν πολύ συχνά ξαφνικά από το εμβόλιο και να νοσούν πολύ συχνά μετα το εμβόλιο.

Δεν τηρούνται τα άρθρα 7.3.1, 7.3.2 και 7.5.2 του ευρωπαϊκού ψηφίσματος το οποίο ψήφισε η κυβέρνηση και το οποίο οφείλει να ακολουθεί και το οποίο αναφέρει ότι θα πρέπει να διασφαλίζεται ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν θα υποστεί διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιαστεί ,λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία του.

Η ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία του. Η για το γεγονός ότι δεν θέλει να εμβολιαστεί και ότι η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ,ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.

Με τα άρθρα 205 ,206 και 207 παραβιάστηκαν όλα τα υπόλοιπα δίκαια. Το συνταγματικό , το εργατικό ,το κοινοτικό ,το ευρωπαϊκό για τα δικαιώματα του ανθρώπου καθώς και όλες οι διεθνείς συμβάσεις περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όπως αντιλαμβάνεστε ξεκάθαρα η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ του εμβολιασμού είναι παράνομη και θα πρέπει κατεπείγοντος να ελεγχθεί από τους αρμόδιους φορείς.

Επίσης δεν υπάρχει φυλλάδιο που να μας πληροφορεί για τα συστατικά του εμβολίου ούτε για τις παρενέργειες πράγμα παράνομο. Επίσης οι φαρμακευτικές με επιστολές τους προς το υπουργείο υγείας ενημέρωσαν ότι τα έμβολια αυτά μπορούν να προκαλέσουν μυοκαρδίτιδα κτλ και επίσης ότι είναι αναποτελεσματικά. Τα άρθρα αυτά θα πρέπει να ελεγχθούν στην ουσία τους από τους αρμόδιους φορείς διότι είναι παράνομα και παραβιάζουν όλα τα άλλα δίκαια.
12.8.21 Αναστασόπουλου Κωνσταντίνα Δικηγόρος Αθηνών.”

Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου