MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

H Dr Ε. Α .ΔΟΥΒΑΡΑ καλεσμένη του sinplin.gr

Η Dr Εύα Δουβάρα DMD PhD επέλεξε να συνεχίσει τις σπουδές της επί της Οδοντιατρικής στην Ελλάδα μετά από την ολοκλήρωση σπουδών Γενικής Ιατρικής στο διάσημο για το υψηλό επίπεδό του Πανεπιστήμιο Claude Bernard στην Lyon, France, όπου εισήχθη με σειρά επιτυχίας 3η, με στόχο πάντα την αγάπη της για την Οδοντιατρική Επιστήμη.

Συνέχισε σπουδές στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με συνεχείς υποτροφίες από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών σε κάθε έτος σπουδών και συνέχισε ως Μεταπτυχιακή Υπότροφος του ίδιου Πανεπιστημίου.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Προσθετολογίας ενώ προήχθη σύντομα σε Επιστημονικό, Ερευνητικό και Κλινικό Συνεργάτη (διδάσκοντα και επιβλέποντα) στην κλινική της Οδοντικής Ανωτέρας Προσθετικής πριν της προσφερθεί επισήμως πλέον ή έμμισθη θέση στο Πανεπιστήμιο.

Ολοκλήρωσε το Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα επί της Εμφυτευματολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε στο Πανεπιστήμιο του BERGEN Νορβηγίας - Universitetet i Bergen, Dental fakultet.

Έγινε Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών το 2004 και της προσεφέρθη επισήμως έμμισθη βαθμίδα στο Πανεπιστήμιο ως πρώτη κατά σειρά στην Πανεπιστημιακή Επετηρίδα.

Τιμήθηκε για την έρευνά της στην τεκμηρίωση για πρώτη φορά Διεθνώς του Ορισμού Ποιότητα Ζωής πέρα από την Κοινωνιολογικη βάση, καθώς και για τον συσχετισμό ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, από το Πανεπιστήμιο του BERGEN ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ.

Το 2016 αναγορεύτηκε Επίτιμη Επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο τού Βergen, Norway.

Η ερευνητική της παρουσίαση βραβεύθηκε από το Διεθνές I.A.D.R. (International Association for Dental Research), headquartered in Alexandria, Va. USA - Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Παράλληλα έχει ειδικευθεί στην Παιδοδοντία αρχικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην συνέχεια ολοκλήρωσε Παιδοδοντία και Περιοδοντολογία στο New York College of Dentistry, USA - Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. 

 
Έχει παρακολουθήσει την ειδικότητα της Γναθοχειρουργικής στο Πανεπιστημιακό τμήμα του ΓΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ.

Έχει ολοκληρώσει το 2ετές Διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ στο I.C.M.A.R.T. (International Council of Medical Acupuncture and Related Techniques) Brussels, Belgium.

Έχει παρακολουθήσει από το 2009 έως το 2012 Οδοντιατρική για Ογκολογικούς Ασθενείς στο Peter Mac and the Sir Peter Mac Callum Department of Oncology / The University of Melbourne​, ​Faculty of Medicine, Dentistry and Health Sciences, Μελβούρνη, Αυστραλίας.

Είναι μέλος των Εθελοντών Ιατρών των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ με εμπειρία στην Αφρική και τις εμπόλεμες ζώνες της Ασίας.

Είναι Επιστημονική Συνεργάτης του Ινστιτούτου ΚΑΡΟΛΙΝΣΚΑ ΣΟΥΗΔΙΑΣ - KAROLINSKA INSTITUTET - όπου επί του παρόντος παρακολουθεί το μεταπτυχιακό της στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, μετά από τhν ολοκλήρωση 4ετών σπουδών Ψυχοσωματικής Ιατρικής και Ψυχανάλυσης στο Ινστιτούτο WILHELM REICH.

Έχει συμμετάσχει ενεργά σε πολυάριθμα Διεθνή Συνέδρια και Μετεκπαιδευτικά προγράμματα τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό όσον αφορά στα Εμφυτεύματα και την Αισθητική Οδοντιατρική, Περιοδοντολογία, Παιδοδοντία, Ψυχολογία, Βιουλικά και συνεχίζει με έντονη επιστημονική δραστηριότητα.

Είναι μέλος:

■ της Ελληνικής Προσθετολογικής Εταιρείας

της Ελληνικής Εταιρείας Οστεοενσωμάτωσης

της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Έρευνας

της Στοματολογικής Εταιρείας

της Γεροντολογικης και Γηριατρικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος

της Σουηδικής Εταιρείας Εμφυτευματολογίας

Eχει συνεργαστεί με διακεκριμένους Προσθετολόγους, Εμφυτευματολόγους, Γναθοχειρουργούς και Ψυχιάτρους στη Νορβηγία, Σουηδία, Ελβετία.

Διατηρεί ιατρείο στην Αθήνα από το 1983, επί της Λεωφόρου Βασιλέως Αλεξάνδρου (ΧΙΛΤΟΝ) και πρόσφατα επέλεξε να μεταφέρει την επαγγελματική της έδρα στην περιοχή Ζωγράφου, σε έναν καλαίσθητο χώρο με μεγάλο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και άμεση πρόσβαση στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ.

Το ιατρείο υποδέχεται ασθενείς από το Εξωτερικό και όλη την Ελλάδα καθώς και ασθενείς που διακομίζονται με ασθενοφόρο.

Αναλαμβάνει Καρδιολογικούς ασθενείς σε στενή συνεργασία με επιφανή Επεμβατικό καρδιολόγο καθώς και Ογκολογικούς ασθενείς σε συνεργασία με τα θεραπευτικά Ιδρύματα κατά περίπτωση εκάστου.
 

Πηγή : https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=E6kzN2S_AL0

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου