MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Ούτε λέξη από τους λαλίστατους δικαιωματιστές για τον βιασμό από Πακιστανούς

«Το μίσος, η μισαλλοδοξία και οι διακρίσεις δεν έχουν θέση στην Ένωση μας. Για αυτό και σήμερα και κάθε μέρα, τασσόμαστε υπέρ της πολυμορφίας και της ισότητας των ΛΟΑΤΚΙ» ανέφερε το κοινό μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με άλλους 15 Ευρωπαίους ηγέτες, στο οποίο καταδικάζουν την αμφιλεγόμενη νομοθεσία για την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ που ψήφισε η ουγγρική κυβέρνηση.


Φυσικά και είναι απολύτως σεβαστά τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Μήπως όμως ο κύριος πρωθυπουργός, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η πολιτική ηγεσία της χώρας μας ξέχασαν κάτι; Είναι δυνατόν να μην έχουν κάνει την παραμικρή αναφορά για την 25χρονη κοπέλα που βιάστηκε ομαδικά από έναν Αφγανό και τρεις Πακιστανούς στο κέντρο της Αθήνας;

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης κυριολεκτικά σοκάρουν. Ο Αφγανός παρέσυρε και βίασε την άτυχη κοπέλα, η οποία του ξέφυγε και ζήτησε βοήθεια από την παρέα των Πακιστανών, οι οποίος τελικώς την οδήγησαν στο διαμέρισμα-κολαστήριο στον Άγιο Παντελεήμονα και την βίασαν από κοινού ομαδικά! 
 
Σιωπούν οι δικαιωματιστές

Και όμως οι πολιτικοί μας ταγοί δεν βρήκαν λόγο να κάνουν ούτε μία δήλωση συμπάθειας για την φρίκη που έζησε η δυστυχισμένη κοπέλα. Επιπλέον, μετά το αρχικό σοκ, το θέμα σχεδόν “εξαφανίστηκε” από την πλειονότητα των ΜΜΕ, σαν το ζήτημα να αφορά κάποια πακιστανική επαρχία και όχι το κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Γιατί άραγε, όταν τα σεξουαλικά εγκλήματα ήταν επί μέρες στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, από την υπόθεση Λιγνάδη, μέχρι και τον βιασμό της καθαρίστριας στα Πετράλωνα; Αν και δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι δράστες είναι τρεις Πακιστανοί και ένας Αφγανός και χαλάει η “σούπα” της πολιτικής ορθότητας και του πολυπολιτισμού.


Σάμπως δεν είναι η ίδια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας που για την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος πρότεινε την «ενσωμάτωση των μεταναστών», επαναλαμβάνοντας την προπαγάνδα των δικαιωματιστών, η σιωπή ειδικά των οποίων για την υπόθεση της 25χρονης, αγγίζει τα όρια του σκανδάλου!

Αλήθεια, μήπως συμφωνούν με τον σημερινό πρωθυπουργό του Πακιστάν ότι τα θύματα βιασμού «είναι προκλητικά ντυμένα» ή με τον πιο προοδευτικό πρωθυπουργό που είχε στην ιστορία του το Πακιστάν, τον Ζουλφικάρ Μπούτο, που χαρακτήριζε σε συνέντευξη του στην Οριάνα Φαλάτσι τους βιαστές ως «καθάρματα»;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου