MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Η επικεφαλής επιστήμων του ΠΟΥ μηνύεται για παραπληροφόρηση και καταστολή αποδεικτικών στοιχείων

Στις 25 Μαΐου 2021, ο Ινδικός Δικηγορικός Σύλλογος (IBA) εξέδωσε νομική ανακοίνωση 51 σελίδων στην Δρ Soumya Swaminathan, την επικεφαλής επιστήμονα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), για διάδοση παραπληροφόρησης και παραπλάνηση του λαού της Ινδίας, προκειμένου να εκπληρώσει την ατζέντα της.


Ο IBA με έδρα τη Βομβάη είναι μια ένωση δικηγόρων που προσπαθούν να φέρουν διαφάνεια και λογοδοσία στο ινδικό δικαστικό σύστημα. Συμμετέχει ενεργά στη διάδοση των νομικών γνώσεων και παρέχει καθοδήγηση και υποστήριξη σε υποστηρικτές και απλούς ανθρώπους στον αγώνα τους για δικαιοσύνη.

Η νομική ανακοίνωση λέει ότι η Δρ Swaminathan ήταν: Εκτέλεση εκστρατείας παραπληροφόρησης κατά της Ιβερμεκτίνης με σκόπιμη καταστολή της αποτελεσματικότητας του φαρμάκου Ιβερμεκτίνη ως προφύλαξη και για τη θεραπεία του COVID-19, παρά την ύπαρξη μεγάλων ποσοτήτων κλινικών δεδομένων που συγκεντρώθηκαν και παρουσιάστηκαν από αξιόπιστους, εξειδικευμένους, έμπειρους ιατρούς και επιστήμονες».

Και: Έκανε δηλώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επηρεάζοντας έτσι το κοινό ενάντια στη χρήση της Ivermectin και επιτίθεται στην αξιοπιστία αναγνωρισμένων οργανισμών / ινστιτούτων όπως το ICMR και το AIIMS (Δελχί), τα οποία έχουν συμπεριλάβει την Ivermectin στις «Εθνικές οδηγίες για τη διαχείριση του COVID-19»”.

Ο IBA δηλώνει ότι λαμβάνονται νομικά μέτρα εναντίον της Δρ Swaminathan προκειμένου να την εμποδίσει να προκαλέσει περαιτέρω ζημιά στις ζωές των πολιτών της Ινδίας.

Η ανακοίνωση βασίζεται στην έρευνα και τις κλινικές δοκιμές που διεξήχθησαν από το «Front Line COVID-19 Critical Care Alliance» (FLCCC) και τη Βρετανική ομάδα Ivermectin Development Development (BIRD). Αυτοί οι οργανισμοί έχουν παρουσιάσει έναν τεράστιο όγκο δεδομένων που ενισχύουν το ενδεχόμενο σύστασης της ιβερμεκτίνης για την πρόληψη και τη θεραπεία του COVID-19.

Ο IBA λέει ότι ο Δρ Swaminathan αγνόησε αυτές τις μελέτες και τις εκθέσεις και σκόπιμα κατέστειλε τα δεδομένα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Ivermectin, με σκοπό να αποτρέψει τον λαό της Ινδίας να το χρησιμοποιήσει.

Ωστόσο, δύο βασικοί ιατρικοί φορείς, το Ινδικό Συμβούλιο Ιατρικής Έρευνας (ICMR) και το Ινδικό Ινστιτούτο Ιατρικών Επιστημών (AIIMS), αρνήθηκαν να αποδεχθούν τη θέση της και διατήρησαν τη σύσταση για την Ivermectin, στην κατηγορία «επιτρέπεται», για ασθενείς με ήπια συμπτώματα και άτομα που βρίσκονται σε απομόνωση στο σπίτι, όπως αναφέρεται στις «Εθνικές οδηγίες για τη διαχείριση του COVID-19».

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το περιεχόμενο πολλών διαδικτυακών συνδέσμων σε άρθρα ειδήσεων και αναφορές που περιλαμβάνονται στην ειδοποίηση που δόθηκε στην Δρ Swaminathan, το οποίο ήταν ορατό πριν από την έκδοση της ειδοποίησης, έχει αφαιρεθεί ή διαγραφεί.

Φαίνεται ότι οι κατασκευαστές εμβολίων και πολλές κυβερνήσεις είναι απελπισμένοι να προστατεύσουν την ατζέντα τους για τα εμβόλια και θα προσπαθήσουν να λογοκρίνουν πληροφορίες και νέα σχετικά με την αποτελεσματικότητα της Ivermectin.

Η νομική ανακοίνωση μπορεί να διαβαστεί πλήρως στον ιστότοπο του Ινδικού Δικηγορικού Συλλόγου.

Πηγή : emperorsclothes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου