MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Πανελλήνιος ξεσηκωμός κατά των lockdown: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ζάκυνθος ζητάνε την Κυριακή «τη ζωή τους πίσω»

( John.k - Φυσικά ο Χρυσοχοΐδης θα στείλει τα ΜΑΤ με τα ληγμένα χημικά…. Οι Γερμανοί, οι Βρετανοί και οι Τούρκοι πράκτορες μασκαρεμένοι, θα παριστάνουν τους «ΑΝΤΙΦΑ» και τους «Αναρχικούς» , και θα τα σπάσουν όλα… για να ξεκινήσει η ΒΙΑ ώστε να διαλυθούν οι ειρηνικές πορείες των πολιτών, και να μπορέσει η «Ελληνική» Αστυνομία να διαλύσει τις πορείες με το πρόσχημα των επεισοδίων… Και πάλι θα «φταίει» η αντιπολίτευση «και καλά» που τους «διοργανώνει» ( στο άσχετο και η μπάλα στην εξέδρα )…. Δεν υπάρχει ελεύθερη βούληση των πολιτών , πάντα είναι καπελωμένη από κάποιο κόμμα «και καλά» …. Η αντιπολίτευση θα σηκώσει τους τόνους για λίγο και μετά θα ηρεμίσουν… όταν θα έρθει η ώρα της μισθοδοσίας τους… αφού είναι και αυτοί στο κόλπο …. Τα ΜΜΕ θα κράζουν υποκριτικά τους πολίτες ότι αυτοί φταίνε γιατί δεν είναι σωστό να υπάρχει βία, και ότι ήταν αναμενόμενο  από τα κάποια ακραία στοιχεία κλπ Μια χαρούμενη φασιστική διακυβέρνηση δηλαδή , με ολοκληρωτικό σύστημα εγκατεστημένο από έξω …. εις βάρος των Ελλήνων …. Οπότε  η κυβέρνηση  χαρούμενη σταμάτησε τις αντιδράσεις, η αντιπολίτευση μια χαρά θα πληρωθούνε στην ώρα τους…. Οι ξένοι πράκτορες περίφημα γιατί τα σπάσανε στα ζώα τους Έλληνες , (τους δείξαν αυτοί!!) . Τα ΜΜΕ ξεπουλάνε ρεπορτάζ ….  Ο Έλληνας καταρρακωμένος και θλιμμένος σκύβει και πάλι το κεφάλι….. Για να δούμε θα βγει η πρόβλεψη ;  ) 
 
Μετά τη Θεσσαλονίκη και η Αθήνα και η Πάτρα, αλλά και Ζάκυνθος θα διαδηλώσουν την Κυριακή στις 4 το απόγευμα κατά του lockdown.

Η χώρα βρίσκεται εδώ και σχεδόν έναν χρόνο σε lockdown και χιλιάδες πολίτες έχουν οδηγηθεί στην φτώχια και στην ανεργία, παράλληλα βασικές ελευθερίες έχουν κατασταλεί.

Οι πολίτες που βλέπουν πως η χώρα ακολουθεί ένα τυφλό-καταστροφικό τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας επιβάλλοντας συνεχόμενα lockdown αντιδρούν και ανακοινώνουν πως την Κυριακή θα διαδηλώσουν σε αρκετές μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.

Οπότε την Κυριακή στις 4 το απόγευμα θα υπάρχουν μεγάλες διαδηλώσεις κατά του lockdown σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ζάκυνθο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρόμοιες πρωτοβουλίες και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Οι πολίτες διαδηλώνουν με σύνθημα «Ζητάμε τη ζωή μας πίσω».

Να τονίσουμε πως αυτές είναι επί της ουσίας οι πρώτες μεγάλες και οργανωμένες διαδηλώσεις μετά απ' αυτή που έλαβε χώρα τον Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη.



Πηγή : https://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου