MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

“Πέντε ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη αποκλείσει την πρόταση Μητσοτάκη για εμπάργκο όπλων στη Τουρκία”

“Ξεχάστε το εμπάργκο όπλων στην Τουρκία”! Ο Μάϊκλ Ρούμπιν αναλυτής του American Enterprise Institute και πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου, γράφει σε άρθρο του ότι “τουλάχιστον πέντε Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν αποκλείσει την πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για εμπάργκο όπλων στην Τουρκία”.

Στο άρθρο του στην ιστοσελίδα του American Enterprise Institute, ο Ρούμπιν γράφει:

“Το ερώτημα λοιπόν είναι αν η Ευρώπη θα έχει τη βούληση να επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει τέτοια βούληση. Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον πέντε κράτη μέλη της ΕΕ απέκλεισαν την πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη νωρίτερα αυτό το μήνα για εμπάργκο όπλων στην Τουρκία.

Αυτό είναι ατυχές δεδομένου ότι ο τουρκικός οπλισμός τροφοδοτεί την αστάθεια μεταξύ όλων των γειτόνων της Τουρκίας εκτός από τη Βουλγαρία και πώς η Λευκορωσία χρησιμοποιεί όπλα που η Γερμανία πούλησε στην Τουρκία για να καταστείλει τους διαδηλωτές υπέρ της δημοκρατίας.

Ευρωπαίοι τουρίστες που βλέπουν την κατεχόμενη Κύπρο ως τουριστικό προορισμό πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι επιδοτούν την εθνοκάθαρση”.

Το ερώτημα ,γιατί η ελληνική κυβέρνηση έχει τόσο παθητική στάση στα γερμανικά “θέλω” ,παραμένει αναπάντητο.

Πηγή : https://www.militaire.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου