MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Βερολίνο – Πάνω από 1 εκατομμύριο διαδηλωτές χωρίς μάσκες, κατά των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, και έρχονται συνεχώς από πολλές ευρωπαϊκές πόλεις

Κανονίστηκε να μην είναι υποχρεωτικές οι μάσκες αλλά να τηρείται η απόσταση του 1μισι μέτρου, πράγμα φυσικά ακατόρθωτο.

Οι διαδηλωτές είναι ειδοποιημένοι να έχουν μαζί τους τροφή για 3 ή περισσότερες ημέρες, γιατί στόχος της διαδήλωσης είναι να παραιτηθεί η κυβέρνηση. 

1000 περίπου λεωφορεία από δεκάδες πόλεις της Βόρειας Ευρώπης, είναι ακόμα καθ’ οδόν για το Βερολίνο.

 

Βράζει το Βερολίνο και η μισή Ευρώπη αυτή τη στιγμή για την μούφα της “πανδημίας”.. και τα ελληνικά τουρκοκάναλα σού βάζουν στη μούρη κακομοίρηδες ξεπουλημένους λοιμωξιολόγους, εκ πεποιθήσεως νεοταξικές ΠτΔ και υπουργό “Παιδείας”, και έναν “σκορδαλιά” ψευτόμαγγα θαμώνα μπουζουξίδικων να σε απειλή για την μάσκα στο 4χρονο παιδάκι σου -μόνο στην Ελλάδα αυτό, πουθενά αλλού στον κόσμο! 

Στο παρακάτω βίντεο, βλέπουμε έναν διαδηλωτή να φοράει μπλουζάκι με το logo της προηγούμενης μεγαλειώδους συγκέντρωσης στο Βερολίνο, στις 1 Αυγούστου, η οποία αποτιμήθηκε τελικά στο 1.200.000 διαδηλωτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου