MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Χώρα της “πλέριας” Δημοκρατίας… όπως η ΕΣΣΔ: 7 συγκεντρώσεις την ημέρα!

Συνολικά 2.873 διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στη χώρα το 11μηνο του 2019 για τις οποίες έχουν απασχοληθεί περισσότεροι από 74.000 αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ οι 1.713, περίπου 10 την ημέρα κατά μέσο όρο, πραγματοποιήθηκαν το πρώτο εξάμηνο – επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – και οι 1.070, με μέσο όρο 7 την ημέρα, πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 5μηνο – επί διακυβέρνησης ΝΔ.

Τα στοιχεία έρχονται την ώρα που νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που θα τεθεί σε διαβούλευση, αλλάζει τον τρόπο πραγματοποίησης διαδηλώσεων και συλλαλητηρίων, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος.

Σύμφωνα με αυτό θα υπάρχει ελεγχόμενη διεξαγωγή ως προς το σημείο που θα γίνονται, ανάλογα με τον όγκο τους, αλλά και το ποιοι δρόμοι θα κλείνουν και πόση ώρα.

Πηγή : liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου