MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Η Τουρκία και οι λαθρομετανάστες

Δεν έχουμε τίποτα εναντίον των μεταναστών, αλλά οι εμπειρίες της Σουηδίας που έχει μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη, είναι αρκετές για να τρομοκρατήσουν οποιονδήποτε λαό – ενώ η Ελλάδα ακολουθεί με ταχύτατο ρυθμό τον ίδιο δρόμο. Δεν έχουμε επίσης τίποτα εναντίον των Τούρκων, αλλά όταν ο πρόεδρος τους επιμένει να μας προκαλεί με αεροπλάνα και με πλοία που δεν σέβονται τον εναέριο ή το θαλάσσιο χώρο μας, τότε τα πράγματα αλλάζουν – αφού το τίμημα της δειλίας είναι πανάκριβο. Πόσο μάλλον όταν απειλεί επί πλέον με αυξημένες μεταναστευτικές ροές τόσο εμάς, όσο και την Ευρώπη – αφού, όπως δήλωσε, «Θα αναγκαστώ να ανοίξω τις πύλες, επιτρέποντας στους πρόσφυγες από τη Συρία να φύγουν για τις χώρες της Δύσης». Πύλες βέβαια έχει μόνο η Ελλάδα, αφού όλες οι άλλες χώρες της Ευρώπης έχουν κλείσει προ πολλού τα σύνορα τους – δυστυχώς όχι τα ευρωπαϊκά σύνορα με την Τουρκία, αλλά αυτά με την πατρίδα μας.

Επικαιρότητα

Δεν έχουμε τίποτα εναντίον των μεταναστών από ανθρωπιστικής πλευράς γνωρίζοντας, όπως έχουμε ήδη αναφέρει (πηγή), ότι χρησιμοποιούνται σαν μέσο διείσδυσης ή/και σαν όργανα εκείνης της νέας τάξης πραγμάτων που έχουν στόχο να επιβάλλουν οι οπαδοί της ανεξέλεγκτης παγκοσμιοποίησης – για να καταλύσουν τα εθνικά κράτη και να αλλοιώσουν τις κοινωνίες τους, μετατρέποντας τες σε πολυπολιτισμικές για να είναι ευκολότερα ελεγχόμενες.

Η συμφωνία του Μαρόκου, με βάση την οποία όλοι οι μετανάστες μετατρέπονται αυτόματα σε ένα είδος προσφύγων, είναι ξεκάθαρη ως προς τις προθέσεις της παγκόσμιας ελίτ – η οποία θέλει ανοιχτά σύνορα για τα κεφάλαια της, για τα προϊόντα της και για τους φθηνούς, εξαθλιωμένους εργαζομένους που επιθυμεί. Τα εργαλεία της δε είναι οι ΜΚΟ, οι διακινητές ανθρώπων λαθραία, καθώς επίσης οι διεφθαρμένες, δειλές ή/και απλά ανόητες κυβερνήσεις και εκείνα τα αναχρονιστικά πολιτικά κόμματα που έχουν ακόμη ουτοπικές διεθνιστικές ιδεοληψίες.

Σε κάθε περίπτωση, οι εμπειρίες της Σουηδίας, η οποία έχει μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη (άρθρο) ή των Βρυξελλών, της πρωτεύουσας της ισλαμικής τρομοκρατίας (πηγή), είναι αρκετές για να τρομοκρατήσουν οποιονδήποτε λαό – ενώ η Ελλάδα ακολουθεί με ταχύτατο ρυθμό τον ίδιο δρόμο, αφενός μεν επειδή δεν διαθέτει σοβαρούς μεταναστευτικούς κανόνες όπως η Δανία ή η Αυστραλία, αφετέρου λόγω του ότι υπάρχουν μεν νόμοι για την εγκληματικότητα, αλλά δεν εφαρμόζονται. Εκτός αυτού έχει εντελώς αφύλακτα τα σύνορα της, αδυνατώντας έτσι να αντιδράσει στις μαζικές εισροές – οπότε είναι θέμα χρόνου η μετατροπή της σε μία εντελώς διαφορετική χώρα.

Δεν έχουμε επίσης τίποτα εναντίον των Τούρκων, αλλά όταν ο πρόεδρος τους επιμένει να μας προκαλεί με αεροπλάνα και με πλοία που δεν σέβονται τον εναέριο ή το θαλάσσιο χώρο μας, τότε τα πράγματα αλλάζουν – αφού το τίμημα της δειλίας είναι πανάκριβο (άρθρο). Πόσο μάλλον όταν απειλεί επί πλέον με αυξημένες μεταναστευτικές ροές, τόσο εμάς, όσο και την Ευρώπη. Όπως δήλωσε, «Θα αναγκαστώ να ανοίξω τις πύλες, επιτρέποντας στους πρόσφυγες από τη Συρία να φύγουν για τις χώρες της Δύσης» (πηγή). Πύλες βέβαια έχει μόνο η Ελλάδα, αφού όλες οι άλλες χώρες της Ευρώπης έχουν κλείσει προ πολλού τα σύνορα τους – δυστυχώς όχι τα ευρωπαϊκά σύνορα με την Τουρκία, αλλά αυτά με την πατρίδα μας.

Περαιτέρω, ο στόχος των απειλών του Τούρκου είναι η πολιτική στήριξη εκ μέρους της ΕΕ του αμφιλεγόμενου σχεδίου του για τη δημιουργία μίας «ασφαλούς ζώνης» στη βόρεια Συρία (μπλε χρώμα στο χάρτη, «ζώνη του Ευφράτη») – της κατοχής ενός σημαντικού μέρος δηλαδή της περιοχής, κατά μήκος των τουρκικών και συριακών συνόρων. Εν προκειμένω θεωρεί πως θα του χρησίμευε ως ζώνη «απομόνωσης», έτσι ώστε οι υποστηριζόμενες από τις Η.Π.Α. κουρδικές πολιτοφυλακές να μην μπορούν να λειτουργήσουν.



Κατά τον ίδιο, στο νέο αυτό έδαφος θα μπορούσαν να εγκατασταθούν 1.000.000 πρόσφυγες, ανακουφίζοντας έτσι τον τουρκικό λαό και τελικά την Ευρώπη – αν και στην πραγματικότητα θεωρεί τον πυρήνα (YPG) των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) ως επέκταση του αποκλεισμένου ΡΚΚ. Έχει δε υποσχεθεί να καταλύσει την προτεινόμενη «ασφαλή ζώνη» μονομερώς, εάν δεν του το επιτρέψουν τελικά οι Η.Π.Α. – χωρίς όμως να έχει την υποστήριξη της Ρωσίας.

Κλείνοντας, ο Τούρκος παραπονέθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, λέγοντας πως η χώρα του δεν έλαβε την απαιτούμενη υποστήριξη από τη Δύση, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις προσφυγικές ροές κατά τη διάρκεια του οκταετούς πολέμου της Συρίας – ισχυριζόμενος πως δαπάνησε συνολικά 35 δις $, για τη φιλοξενία 4.000.000 προσφύγων. Εν τούτοις, αρκετοί πιστεύουν πως ο στόχος του είναι να επιδεινώσει και να παρατείνει τον πόλεμο στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της στήριξης του ISIS εκ μέρους του (πηγή) – για να διευκολύνει τα σχέδια του.

Η Ευρώπη βέβαια δεν πρόκειται να εκβιαστεί από το άνοιγμα των «μεταναστευτικών κρουνών», με τον οποίο την απειλεί ο Τούρκος, αφού έχει κλείσει τα σύνορα της με την Ελλάδα – η οποία στην ουσία διαθέτει τη μοναδική και δυστυχώς αφύλακτη πόρτα εισόδου. Εκτός αυτού είναι ακόμη πολλοί εκείνοι οι Έλληνες, κόμματα επίσης, που δεν συνειδητοποιούν το πρόβλημα, θεωρώντας «πράξη ανθρωπιάς» τη στήριξη τους στους μετανάστες – αδυνατώντας να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει. Εύλογα λοιπόν η κατάσταση της θα επιδεινώνεται- ενώ κάποια στιγμή θα είναι πολύ αργά για να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις.


Πηγή : https://analyst.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου