MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Γ. Τράγκας: «Το εκλογικό παιχνίδι είναι στημένο – Όλοι υπακούουν στους τοκογλύφους των Βρυξελλών»

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM, προς τους πολιτικούς της χώρας μας λέγοντας χαρακτηριστικά πώς όλοι τους υπακούουν στο γερμανικό όχημα και τους τοκογλύφους των Βρυξελλών.

Συγκεκριμένα είπε:

«Σε λίγο έρχονται εκλογές. Ρόλο φυσικά σε αυτό έχουν παίξει η Ευρώπη και οι Γερμανοί. Πόσες φορές κατέστρεψαν την Ελλάδα και έκαψαν το έθνος μας; Το μνημόνιο δεν ήρθε από μόνο του. Εθνοτερμίτες, άνθρωποι των ξένων, έφτιαξαν τις προϋποθέσεις να φτάσει η χώρα σε χρέος και ομηρία αέναη. Το εκλογικό παιχνίδι είναι στημένο. Το εκλογικό προσωπικό της χώρας υπακούει στους Γερμανούς. Όλοι υπακούουν στο γερμανικό όχημα, στους τοκογλύφους των Βρυξελλών. Ο ένας είναι πολιτικός απατεώνας, δοσίλογος και προδότης και ο άλλος από οικογένεια «γερμανικής «καταγωγής» και καθοδήγησης. Και τα δύο κόμματα υπηρετούν τους Γερμανούς.»

Ο έγκριτος δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας:

«Η κοινοβουλευτική δημοκρατία στην Ελλάδα είναι ψεύτικη. Οι εκπρόσωποί μας είπαν «ναι» σε σφαγιαστικά μέτρα. Δεν υπάρχει δημοκρατία. Εισάγουν εντολές από την Ευρώπη. Σε κανένα κράτος δεν έχει γίνει αυτό που έγινε στην ιερή γη μας. Αλλά για να λένε ότι έχουμε δημοκρατία, οι ξένοι μας δίνουν την ευκαιρία να ψηφίζουμε μεταξύ σχεδίων που κατασκευάζουν αυτοί, οι δυνάμεις κατοχής. Τα ξένα κέντρα εξουσίας υπηρετούν ο δοσίλογος Τσίπρας και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όλοι οι πρόσφυγες περιμένουν να ψηφίσουν τον Τσίπρα γι’αυτό πρέπει όλοι να ψηφίσετε. Αν δεν πάτε θα ψηφίσουν αυτοί και θα ξαναβγάλουν τον Τσίπρα.» 

Τέλος αναφέρθηκε στις διεκδικήσεις της Τουρκίας που «πατούν» πάνω στα όσα λέγονται από τους Συριζαίους, ενώ ερωτήματα έθεσε για τις σχέσεις Παππά-Πετσίτη. 

Συγκεκριμένα επισήμανε: 

«Η δε Τουρκία προωθεί με πολλά δημοσιεύματα και μεγάλη προπαγάνδα ότι τουλάχιστον το 1/3 της Κρήτης της ανήκει. Το ίδιο λένε για Κύπρο και Καστελόριζο. Το κακό όμως είναι, ότι υπάρχουν και Συριζαίοι που συμφωνούν. Είχαμε παλιότερα Ρεπούσηδες, τώρα Γαβρόγλιδες, Φίληδες, αλλά και κάποιους οικολόγους που λένε ότι η Κρήτη και το Καστελόριζο είναι ανατολική Μεσόγειος και δεν ανήκουν στην Ελλάδα. Ο Τσιρώνης ο Μέγας τα λέει αυτά. Ξέρετε πόσες φορές έχει μιλήσει υπέρ των Σκοπιανών; Τι ρόλο παίζει μόνο αυτός ξέρει. Τι σόι Ελληναράς είναι; Τώρα ευθυγραμμίζεται με τους Τούρκους. Τι σόι παιχταράς είναι; 

Και ας πάμε στον Μανόλο. Ο κ. Παππάς, λέει τώρα ότι, ο Πετσίτης έφυγε από το Μαξίμου το 2016. Έκτοτε ο κ. Παππάς δεν γνωρίζει τις δραστηριότητές του. Ξαφνικά τον Μανόλο τον αγάπησαν όλοι οι μεγάλοι επιχειρηματίες και τον έκαναν δικό τους άνθρωπο. Ξαφνικά γνώριζε και τον κ. Αρτεμίου. Τον ίδιο δικηγόρο μαζί με τον Πετσίτη χρησιμοποίησε και ο Λαυρεντιάδης. Τυχαίο; 

Ο κ. Παππάς πιστεύει ότι δεν θα συνδεθεί με τον αυτόματο υπερπλουτισμό του κ. Πετσίτη; Αυτό το τρέμει και γι’αυτό λέει ότι από το 2016 δεν είχε σχέσεις μαζί του. Ο κ. Πετσίτης με τι κεφάλαια κινείται; Πώς βρήκε τα χρήματα που έχει; Θα γνώριζε τους επιχειρηματίες αν δεν είχε τον Τσίπρα και τον Παππά; Μιλάμε για πολλά λεφτά. Αν μιλήσει ο Καμμένος ο Τσίπρας θα ανατραπεί και οι κολλητοί θα πάνε στον Κορυδαλλό.»

Πηγή : crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου