MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ

Μόλις εμείς ως «χρήσιμοι ηλίθιοι» ψηφίσουμε στην Ελληνική Βουλή τη συμφωνία των Πρεσπών, σύντομα θα υπάρξει μετά βεβαιότητας προσφυγή στο Συνταγματικό Δικαστήριο των Σκοπίων (οι σκοπιανοί έχουν τέτοιο, εμείς δεν έχουμε και νομίζουμε ότι θα μας σώσει το αναρμόδιο ΣτΕ), το οποίο και θα απαλείψει ως αντισυνταγματικό τον όρο «Βόρεια» οπότε και θα μείνει σκέτο το «Μακεδονία».

Ταυτόχρονα, υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι, το Συνταγματικό Δικαστήριο των Σκοπίων, θα επαναφέρει τις αλυτρωτικές αναφορές στο Σύνταγμα, ως δήθεν αναγκαία προστασία των αλύτρωτων «αδελφών».

Επίσης με το σύμφωνο μετανάστευσης του Μαρακές, το οποίο υπέγραψαν Τσίπρας και Καμμένος και συμφωνεί και η ΝΔ, θα μπορούν ελεύθερα χιλιάδες σκοπιανοί να μεταναστεύσουν στην Ελλάδα, χωρίς εμείς να έχουμε καν δικαίωμα να μιλήσουμε γι’ αυτό.

Πιστεύετε ότι αυτά είναι φαντασιώσεις; Είναι ένα οργανωμένο σχέδιο που θα το δείτε σύντομα να τίθεται σε εφαρμογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου