MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Ψυχολογικές επιχειρήσεις κατά της Ελλάδας με τους στρατιωτικούς μας… στην υπηρεσία Ερντογάν

Κλασική ψυχολογική επιχείρηση με διττό στόχο εξαπέλυσε η Άγκυρα με άξονα του δυο Έλληνες στρατιωτικούς – ομήρους του ισλαμοφασιστικού καθεστώτος Ερντογάν. Ο ένας στόχος είναι ο ελληνικός λαός και ο άλλος… ο τουρκικός, καθώς μέσω της άθλιας ενέργειας δημοσίευσης φωτογραφιών των «δύο», φλερτάρει με τις καρδιές των εκατομμυρίων – κυρίως αγράμματων – εθνικιστών της Ανατολίας, εν όψει των πρόωρων εκλογών.

Τις φωτογραφίες εξασφάλισε η τουρκική εφημερίδα «Μιλιέτ», οι οποίες αποτυπώνουν τους Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, δεμένους με χειροπέδες, πρώτη φορά δίχως κουκούλες, με εμφάνιση που παραπέμπει λίγο σε… Γκουαντανάμο, κατά τη μεταγωγή τους από τις φυλακές της Αδριανούπολης, στο τουρκικό δικαστήριο, ως εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Όσον αφορά τις καταθέσεις τους, ο Μητρετώδης κατέθεσε ότι βρέθηκαν σε τουρκικό έδαφος από λάθος λόγω των κάκιστων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή. Είπε, ότι αμέσως μετά τη συνάντηση με τους Τούρκους στρατιώτες, μίλησαν με τους Τούρκους στρατιώτες και τους είπαν ότι βρέθηκαν στο τουρκικό έδαφος κατά λάθος.

Ο Κούκλατζης από την πλευρά του κατέθεσε ότι δεν έκαναν κάτι διαφορετικό από όσα κάνουν και οι Τούρκοι στρατιώτες στα σύνορα, προσθέτοντας ότι βρέθηκαν από λάθος στην τουρκική πλευρά, ενώ όποτε αυτό συνέβαινε, επέστρεφαν στο φυλάκιό τους χωρίς να σημειωθεί οτιδήποτε.

Αυτά ασφαλώς δε… συγκίνησαν το δικαστήριο, παρότι άπαντες γνωρίζουν ότι αντιπροσωπεύουν την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, με την τουρκική «Δικαιοσύνη» να δίνει ρεσιτάλ: Χωρίς να κατονομάζει κάποιο έγκλημα, εκτίμησε ότι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί είναι ύποπτοι για την τέλεσή του!

Εν συνεχεία, απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης των «δύο», επικαλούμενο και το ότι δεν έχουν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία! Λες και αν ήθελαν δεν μπορούσαν να προβούν σε μια ισχυρότατου συμβολισμού κίνηση προς την Ελλάδα, να φιλοξενηθούν κάπου, σε ένα είδος κατ’ οίκον περιορισμού. Έτσι όμως θα ήταν άχρηστοι… Καλούνται οι φίλοι μας να συγκρίνουν τις φωτογραφίες των κοστουμαρισμένων περιποιημένων οχτώ Τούρκων στη ελληνική πλευρά, με την εικόνα των δυο Ελλήνων.

 
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου