MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Άγριες μάχες του Ελληνικού λαού να κρατήσει τα σπίτια του, ενάντια στην κυβέρνηση των δανειστών

Άγριες μάχες του Ελληνικού λαού να κρατήσει τα σπίτια του, ενάντια στην κυβέρνηση των δανειστών – Πρωτοφανή επεισόδια στην οδό Καποδιστρίου στο κέντρο της Αθήνας – Άγριο ξύλο, χημικά και τραυματίες σε συμβολαιογραφείο

Τρεις τραυματίες, μεταξύ τους μια γυναίκα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο – Λαφαζάνης: Τα ΜΑΤ χτυπούσαν άγρια

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται οι αστυνομικοί που είναι παραταγμένοι μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας να χτυπούν άγρια τους διαδηλωτές ακόμη και όταν είχαν πέσει κάτω. «Σας παρακαλούμε, σταματήστε» ακούγεται να φωνάζει μια γυναίκα προς τους αστυνομικούς. 


Δείτε το βίντεο. Στο τέλος της προβολής εμφανίζεται μια γυναίκα, σωριασμένη στο πεζοδρόμιο, να μην κινείται και να μην αντιδρά ακόμη κι όταν της προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες από διασώστη του ΕΚΑΒ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου