MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΟΥΤΕ CENTS ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕLA

ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ..ΑΔΕΙΑΣΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΟΥΤΕ CENTS ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ELA. 

Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΑΦΟΥ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΚΤ.. 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΤτΕ 

16/02/2017 – Παροχή έκτακτης ενίσχυσης σε ρευστότητα προς τις ελληνικές τράπεζες (ELA)

Στις 15 Φεβρουαρίου 2017 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ δεν διατύπωσε αντίρρηση στον καθορισμό του ανώτατου ορίου παροχής έκτακτης ενίσχυσης σε ρευστότητα (ELA) προς τις ελληνικές τράπεζες στο ποσό των €46,3 δισεκ. ευρώ έως και την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017, μετά από αίτημα της Τράπεζας της Ελλάδος. 

Το αμετάβλητο ανώτατο όριο αντανακλά τη σταθεροποίηση της ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών, λαμβανομένων υπόψη των ροών καταθέσεων του ιδιωτικού τομέα.

Πηγές : 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου