MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Ρότσιλντ, Ροκφέλερ και Σόρος πίσω από τις διαδηλώσεις στα Σκόπια!

Ρωσικό δημοσίευμα, παρουσιάζει την πολιτική κρίση στα Σκόπια, ως παρέμβαση δυτικών οικονομικών παραγόντων επιβεβαιώνοντας πλήρως τις αποκαλύψεις μας!

Οι Ρότσιλντ και Ροκφέλερ βρίσκονται πίσω από τις διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης των Σκοπίων, όπως υποστηρίζει ο Ρώσος δημοσιογράφος Αντρέι Κορίμπκο στην εκπομπή του Σπούτνικ «Red Line», που μεταδίδεται σε όλον τον κόσμο.



Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα, αναφέρεται στις πηγές χρηματοδότησης των διαδηλώσεων από τον Τζόρτζ Σόρος, και σημειώνει ότι «η FYROM βρίσκεται υπό τεράστια πίεση εξαιτίας των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων οι οποίες υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ και την ΕΕ, που απορρίπτουν την προσέγγιση της Ρωσίας, δημιουργώντας μια κλασική απόπειρα πραξικοπήματος στη χώρα».

Στην εκπομπή, επίσης, όπως σημειώνεται ειπώθηκε για τη λογοκρισία στην οποία τέθηκε ο δημοσιογράφος Μιλένκο Νεντελκόφσκι, αφού κόπηκαν οι αναφορές του για τους πρέσβεις των ΗΠΑ, της ΕΕ και των Ρότσιλντ- Ροκφέλερ, όπως σημειώνεται. 

Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν πλήρως τα όσα κατα καιρούς έχουμε γράψει σχετικά με τις «αυθόρμητες» αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που στήνονται ανα τον κόσμο και με αποκλειστικό σκοπό να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των Ρότσιλντ, Ροκφέλερ και Σόρος! 

Επιμέλεια: www.logiosermis.net
 
Με πληροφορίες απο το Bαλκανικό Περισκόπιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου