MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Ετοιμάζεται Ελληνική Παρέμβαση στο Αγγλικό Δημοψήφισμα


Ελληνικά κόμματα και άλλοι φορείς και ιδιώτες θα κάνουν ηχηρή παρέμβαση ενημέρωσης των Βρετανών ψηφοφόρων με δημοσιοποίηση σχετικά με το επικείμενο Δημοψήφισμα στη Βρετανία, αν θέλουν να μείνουν στην σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση ή να αποχωρήσουν. 

Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες, η ενημέρωση θα λάβει τη μορφή δημόσιου κειμένου όπου μεταξύ άλλων θα αναλύει τι έγινε κατά της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα δίνει το πραγματικό πρόσωπο της ΕΕ και την αλλεργία της στα δημοψηφίσματα. Το κείμενο και η δημοσιοποίησή του αποσκοπεί να είναι κίνηση αλληλεγγύης στο βρετανικό λαό και πλήγμα στα συμφέροντα ολοκληρωτισμού της ΕΕ. 

Να σημειώσουμε ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει τέτοια παρέμβαση από την Ελλάδα κατά των εγκληματικών συμφερόντων που διαλύουν την ελευθερία και δημοκρατία στην Ευρώπη με την ΕΕ ως όργανο. Βλέπετε, τα πράγματα αλλάζουν αν εμείς τα αλλάξουμε.

Πηγή : hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου