MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Σε πλαίσιο ποινικής έρευνας η Rothschild Bank, μετά την παραπομπή του Baron David De Rothschild

Του Matt Agorist

Πέρυσι, είχαν απαγγελθεί κατηγορίες στον βαρόνο David de Rothschild από τη γαλλική κυβέρνηση, αφού πρώτα είχε κατηγορηθεί για απάτη, για ένα σύστημα στο οποίο φέρεται να καταχράστηκε μεγάλα χρηματικά ποσά, από τους βρετανούς συνταξιούχους. 

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να τεθεί η υπόθεση εναντίον του Rothschild και της εταιρείας του, Rothschild Financial Services Group, η οποία παγίδευσε εκατοντάδες συνταξιούχους σε ένα ψεύτικο πρόγραμμα δανείου μεταξύ των ετών 2005 και 2008. 

Ένας-ένας οι συνταξιούχοι έχασαν τα χρήματά τους και κατέθεσαν μήνυση κατά του περιβόητου τραπεζίτη, ξεκινώντας την υπόθεση, που θα χρειαζόταν πολλά χρόνια για να πάρει έστω και ένα κατηγορητήριο.

Τον Ιούνιο, ο δικαστής Javier Gómez Bermudez που βρίσκεται στο Παρίσι αποφάνθηκε ότι ο Rothschild πρέπει να αντιμετωπίσει το δικαστήριο, για τα εγκλήματά του, και διέταξε την τοπική αστυνομία να τον αναζητήσει σε διάφορα αρχοντικά του που βρίσκονται σε ολόκληρη τη χώρα.

«Είναι ένα καλό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα δικαστήρια είναι τώρα σε συμφωνία μαζί μας, στο ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία για την ανάκριση του Baron Rothschild. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να τον βρείτε. Μόλις το κάνετε, θα αρχίσουν οι ερωτήσεις προς αυτόν. Πρόκειται για μια πραγματικά ανατρεπτική στιγμή, για όλους τους εμπλεκόμενους," είπε ο δικηγόρος Αντόνιο Φλόρες της Lawbird στην Olive Press μετά την απόφαση.

"Με λίγα λόγια, ανεξάρτητα από το τι συνέβη στην επένδυση, ο Rothschild διαφήμιζε ένα δάνειο με στόχο τη μείωση του φόρου κληρονομιάς, το οποίο αποτελεί παραβίαση της φορολογικής νομοθεσίας", πρόσθεσε.

Ενώ είδηση ​​της κατηγορίας για τον Rothschild είναι σίγουρα αξιοσημείωτη, μια ιδιαίτερα σημαντική ανακοίνωση έγινε αυτή την Παρασκευή.

Η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για ολόκληρο το υποκατάστημα στην Ελβετία, της τραπεζικής αυτοκρατορίας του Rothschild.

Σύμφωνα με το Bloomberg,

Η Ελβετική μονάδα της Edmond de Rothschild είναι το αντικείμενο γαλλικής έρευνας, σχετικά με μια πρώην επιχειρηματική σχέση με έναν πρώην υπάλληλο.

"Η Edmond de Rothschild (Suisse) SA συμμετέχει ενεργά στην ποινική έρευνα που είναι σε εξέλιξη"

η τράπεζα που εδρεύει στη Γενεύη, δήλωσε σε ένα e-mail την Παρασκευή.

"Η τράπεζα αρνείται όλες τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί εναντίον της."

Η Edmond de Rothschild, είναι μια ιδιωτική τράπεζα διαχείρισης στοιχείων ενεργητικού και ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1953, επιβλέπει περίπου €150 δισεκατομμύρια (164.000.000.000 $) και διευθύνετε σήμερα από τον βαρόνο Benjamin de Rothschild και την συζύγο του Ariane. Η ελβετική μονάδα έχει τις ρίζες της, από την απόκτηση της Banque Privee στη Γενεύη, το 1965.

Η εταιρεία δεν έχει κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Οι υπάλληλοι της στη Γενεύη δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι να ανταποκριθούν σε μια τηλεφωνική κλήση από το Bloomberg News, την Παρασκευή.

Η αυτοκρατορία των Rothschild έχει συμβάλει στην κίνηση των κεφαλαίων του πλούτου της παγκόσμιας ελίτ στους παραδοσιακά φορολογικούς παραδείσους, όπως οι Μπαχάμες, η Ελβετία και οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, ως τις ΗΠΑ.

Τον περασμένο μήνα, το Free Thought Project ανέφερε σχετικά με τα παραπάνω, ότι ο φορολογικός νομοθετικός παράδεισος εγκαταστάθηκε στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών από τους Rothschild.

Μετά το άνοιγμα της εταιρείας στο Reno, της Νεβάδα., η Rothschild & Co. άρχισε να αναγγέλλει τις τεράστιες περιουσίες των πιο πλούσιων ατόμων στον κόσμο, που βρίσκονταν εκτός των τυπικών φορολογικών παραδείσων, και εντός της Rothschild τραστ των ΗΠΑ, οι οποίες εξαιρούνται από τις διεθνείς απαιτήσεις υποβολής εκθέσεων.

Η τραπεζική δυναστεία των Rothschild είναι μια οικογενειακή γραμμή που έχει κατηγορηθεί για χειραγώγηση πολιτικών, σε πολλές διαφορετικές κυβερνήσεις, και τον έλεγχο τους από διάφορα οικονομικά κέντρα σε όλο τον κόσμο.

Ιστορικά, υπάρχουν άφθονα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η οικογένεια έχει χρησιμοποιήσει και εκμεταλλευτεί εμπιστευτικές πληροφορίες για να υφαρπάξει χρήματα από δημόσια και ιδιωτικά κεφάλαια.

Κατά τη διάρκεια της μάχης του Βατερλώ στους Ναπολεόντειους πολέμους, ο Νάθαν Ρότσιλντ ήταν υπεύθυνος για μία από τις παλαιότερες περιπτώσεις «εκμετάλλευσης εμπιστευτικών πληροφοριών», η οποία οδήγησε την οικογένεια Rothschild να ληστέψει ένα ολόκληρο έθνος. Το 1815, όταν έγινε η μάχη του Βατερλώ, δεν υπήρχαν γρήγοροι τρόποι επικοινωνίας, όπως έχουμε σήμερα, έτσι χρησιμοποιούσαν αγγελιοφόρους για την επικοινωνία σε περιόδους πολέμου. Ο Ρότσιλντ το είχε εκμεταλλευτεί αυτό, έχοντας κατασκόπους στην πρώτη γραμμή της μάχης που του επέστρεφαν πληροφορίες προς την οικογένεια του πιο γρήγορα, από τους αγγελιοφόρους του στρατού.

Όταν η Αγγλία κέρδισε τον πόλεμο, ο Νάθαν Ρότσιλντ, ήταν φυσικά ο πρώτος που το έμαθε, και αμέσως πήγε στο χρηματιστήριο και άρχισε να πουλά τις μετοχές, ενώ διέδωσε την φήμη ότι η Γαλλία είχε κερδίσει τον πόλεμο.

Αυτό δημιούργησε ένα πανικό στο χρηματιστήριο και οι επενδυτές σε όλη την Αγγλία άρχισαν μανιωδώς να πωλούν τις μετοχές τους. Με τις τιμές όλων των μετοχών σε κατακόρυφη πτώση, ο Rothschild ήταν σε θέση να αγοράσει το σύνολο της αγγλικής αγοράς για ένα κλάσμα του κόστους. Όταν η είδηση έφτασε ότι είχε νικήσει η Αγγλία, η αξία της αγοράς ήταν στα ύψη, και μέσα σε μια νύχτα ο Νάθαν Ρότσιλντ είχε επεκτείνει τον πλούτο της οικογένειάς του, και εδραίωσε τη θέση του, ως μια από τις πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου. 


Ο Matt Agorist είναι τιμητικά απόστρατος βετεράνος του USMC και πρώην πράκτορας που είχε αναθέσει απευθείας η NSA. Αυτή η προηγούμενη εμπειρία του δίνει μια μοναδική διορατικότητα στον κόσμο της κυβερνητικής διαφθοράς και του αμερικανικού - αστυνομικού κράτους. Ο Agorist υπήρξε ένας ανεξάρτητος δημοσιογράφος για πάνω από μια δεκαετία και έχει παρουσιαστεί σε όλα τα μεγάλα δίκτυα σε όλο τον κόσμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου