MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ξεσηκωμός κατά Καμμένου στην Κω! Δεν τον άφησαν να προσγειωθεί με το ελικόπτερο!

Και ενώ όλοι περίμεναν τον Υπουργό να μεταβεί στο χώρο πίσω από τα lidl (ακόμα και ο Βουλευτής κ. Καματερός ήταν εκεί) με έκπληξη είδαμε το ελικόπτερο του κ. Καμμένου να κάνει 3 στροφές πάνω από τον χώρο και να πηγαίνει τελικά στον Ιππικό Όμιλο, όμως ούτε εκεί δεν προσγειώθηκε και τελικά κατευθύνθηκε προς την Λέρο. 



Αποκλεισμένη η πρόσβαση προς στο ακίνητο του Νίκου Κανταρζή, το οποίο προτάθηκε για hot spot στο νησί της Κω, εν αναμονή της άφιξης του υπ. Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμένου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Kostoday, ενώ ο κ. Καμένος αναμένετο να φτάσει στον κρατικό αερολιμένα Ιπποκράτης, τελικά πέταξε για Κω με ελικόπτερο στρατού τύπου ΣΙΝΟΥΚ. Πέρασε πάνω από την εν λόγω περιοχή και κατευθύνθηκε προς Λέρο. 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται στην περιοχή, ενώ κλούβα της αστυνομίας και αυτοκίνητο του στρατού έχουν αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στο ακίνητο. Επίσης, στο Λινοπότι βρίσκονται εξίσου συγκεντρωμένοι πολίτες της Κω, αφού είχαν πληροφορηθεί πως ο υπουργός θα περνούσε από εκεί, κάτι που τελικώς δεν έγινε, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς αν κατευθυνθούν προς το ακίνητο Κανταρζή. 


Πηγές : vimatisko.gr , kostoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου