MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Air France: Οι διευθυντές τους απέλυσαν κι εκείνοι τους έσκισαν τα ρούχα!

Λίγο έλειψε να λιντσάρουν οι εργαζόμενοι της Air France δύο διευθυντικά στελέχη της γαλλικής αεροπορικής εταιρείας, στον απόηχο του προγράμματος απολύσεων που οδηγεί συνολικά 2.900 άτομα στην ανεργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα γαλλικά ΜΜΕ, εκατοντάδες οργισμένοι διαδηλωτές εισέβαλαν το πρωί της Δευτέρας στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και έπιασαν δύο εταιρικά στελέχη, ξεσκίζοντάς τους τα ρούχα. 

Οι άνδρες ασφαλείας παρενέβησαν για να γλιτώσουν τους δύο άντρες από το πλήθος των απεργών πιλότων, αεροσυνοδών και εργαζόμενων εδάφους που διαμαρτύρονται για το άγριο πρόγραμμα περικοπών της αεροπορικής εταιρείας.

Η Air France βρίσκεται στη δίνη έντονης οικονομικής κρίσης, αναγγέλλοντας ένα σκληρό πρόγραμμα περικοπών και απολύσεων προσωπικού. 




Πηγή : http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου