MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Αυτοί θα σώσουν την Ευρώπη;

Αυτοί λοιπόν μας κουνάνε το δάχτυλο, μιλάνε για οικονομικά και μας λένε ποιο είναι το καλό για μας και τη χώρα μας....

Γιούνκερ: Νομικός. Έκανε μυστικές φορολογικές συμφωνίες με 340 πολυεθνικές εταιρείες στις οποίες έδωσε σχεδόν πλήρη φοροαπαλλαγή. Αυτός που αναγκάστηκε να παραιτηθεί από πρωθυπουργός λόγω εμπλοκής του σε σκάνδαλο κατασκοπείας

Σουλτς: Βιβλιοπώλης, χωρίς κανένα πτυχίο. Καλύπτει τη γερμανική εταιρία Rheinmetall Defence Electronics (RDE), που κατηγορείται για μίζες εκατομμυρίων σε Έλληνες στρατιωτικούς και πολιτικούς για οπλικά συστήματα της χώρας μας. 

Ντράγκι: γενικός διευθυντής της Goldman Sachs, που μετά έγινε κεντρικός τραπεζίτης της Ιταλίας και συμμετείχε σε σκάνδαλα με ιταλικές και γερμανικές τράπεζες. 

Ντάισελμπλουμ: με μαϊμού πτυχίο οικονομικών, ελέγχεται από το Ολλανδικό κοινοβούλιο για διαφθορά στην ABN Amro, όπου έδωσε επιπλέον αμοιβή σε ανώτατα στελέχη ενώ άλλοι εργαζόμενοι απολύθηκαν ή μειώθηκαν οι μισθοί τους. 

Σόιμπλε: ο πρώην εφοριακός, που έχει εμπλακεί σε οικονομικό σκάνδαλο που αφορούσε «μαύρο χρήμα» που μπήκε στο Χριστιανοδημοκρατικού Κόμμα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πηγή : http://www.logiosermis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου