MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Η ΕΕ και το ΔΝΤ θυσίασαν την Ελλάδα

Επιτέλους να αρχίσει η διεθνής κοινή γνώμη να καταλαβαίνει, όσα η εγχώρια αδυνατεί .

Το ΔΝΤ λοιπόν μέσα σε μία νύχτα άλλαξε τον εσωτερικό κανονισμό του με υπεύθυνο τον "φίλο" μας Στος Καν, όταν ο προηγούμενος επέτρεπε δανεισμό μόνον όταν το χρέος ήταν βιώσιμο. Ο λόγος που έγινε ήταν να διασωθούν οι Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες που απαιτούσαν να μην έχουν ζημίες, ενώ αυτές δάνειζαν απερίσκεπτα στις αφερέγγυες Ελληνικές κυβερνήσεις.

Με λίγα λόγια στο παρόν βίντεο ομολογούν ότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ, μόνον που εκείνοι δεν ήθελαν να αναλάβουν τις ευθύνες τους

Δείτε ένα ενδεικτικό απόσπασμα από το βίντεο του οικονομικού δημοσιογράφου-ερευνηνή Harald Schumann με τίτλο «στα ίχνη της τρόικας» που προβλήθηκε από το πρώτο κρατικό κανάλι (ΑRD) της γερμανικής τηλεόρασης. 


Είναι πολύ κουραστικό πλέον συνεχώς να ακούμε για πιστωτικό γεγονός ήδη από εποχής ΓΑΠ που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα

Ολόκληρο το βίντεο (στα γερμανικά):

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου