MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Εκτέλεση σχεδίου «αλλαγής λαού» στην Ελλάδα

Η «δημοκρατία» είναι το πρώτο μέσο ενημέρωσης που διαπίστωσε, από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας της, ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου και το Μνημόνιο δεν ήταν τίποτε άλλο παρά εργαλεία για την εκτέλεση ενός σχεδίου «αλλαγής λαού» στην Ελλάδα.

Σε μερικούς αυτή η φράση ήχησε ακραία, συνωμοσιολογικού χαρακτήρα, αβάσιμη, ίσως και εμπαθής προς το πρόσωπο του... λαοπρόβλητου «ηγέτη» Γιώργου Παπανδρέου.

Η εφιαλτική τετραετία που πέρασε δικαίωσε απόλυτα την εφημερίδα μας και διέσυρε εκείνους οι οποίοι καθησύχαζαν την κοινωνία, μιλώντας για τη «σωτηρία» του Μνημονίου. Απαντες έχουν καταλάβει ότι με το Μνημόνιο, την επιθετική πολιτική της Δύσης και την οικονομική ασφυξία που προκαλείται στον λαό μας, η κυβέρνηση Παπανδρέου και το διάγγελμα του Καστελόριζου ήταν σταθμοί με τελικό προορισμό την αλλαγή λαού. Ο ονειρεμένος τόπος τον οποίο όρισε ο Θεός να μένουν Ελληνες κρίνεται, από μερικές μεγάλες δυνάμεις του διεθνούς υποκόσμου, ως «υπερβολικά καλός» για εμάς.

Οπότε, με την εξαθλίωση που απλόχερα έσπειραν οι μνημονιακές κυβερνήσεις, ο πληθυσμός μειώθηκε. Οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις. Οι αυτοκτονίες, χιλιάδες. Δεκάδες χιλιάδες ζευγάρια δεν προχώρησαν σε γάμο και τεκνοποιία λόγω οικονομικής αδυναμίας.

Εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας έφυγαν ή ετοιμάζονται να φύγουν στο εξωτερικό για ένα κομμάτι ψωμί. Πλέον είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να παραμείνουν στην Ελλάδα! Και αυτό ακουγόταν ως ενδεχόμενο που ανήκε στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, μέχρι που τώρα ηχεί, δυστυχώς, ως αυτονόητο.

Οπως έγραψε η εφημερίδα μας, το 55% των Ελλήνων είναι έτοιμο «να φτιάξει βαλίτσες για το εξωτερικό προκειμένου να βρει δουλειά». Αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα «παγκόσμιας έρευνας που πραγματοποίησαν από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους οι εταιρίες The Boston Consulting Group - BCG, The Network και Skywalker.gr».

Το μόνο ευχάριστο σε αυτή την έρευνα είναι ότι «η νέα γενιά (άτομα ηλικίας 21-30 ετών) “ψηφίζει” Ελλάδα παρά την κρίση, εμφανίζοντας μικρότερες τάσεις φυγής σε σύγκριση με άλλες ηλικιακές κατηγορίες». Οι νέοι πάντα σώζουν την πατρίδα...

Πηγή  : ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου