MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

4-10- 2014 Σαμαράς: Βγαίνουμε από το μνημόνιο στο τέλος του 2014. Standard & Poors: Θα πτωχεύσει η Ελλάδα εντός 15 μηνών.

Της Ηλέκτρας Αντωνοπούλου - Πανάγου

Ο πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης με την μικρότερη αποδοχή από τον ελληνικό λαό στην ιστορία του νεωτέρων χρόνων, αφού έσκισε τα μνημόνια, έφερε επενδύσεις, κατατρόπωσε την ανεργία, έφερε την ανάπτυξη, έταξε θέσεις εργασίας, άλλοτε 400 χιλιάδες, άλλοτε 700 χιλιάδες, σήμερα 300 χιλιάδες, δεν του έμεινε τίποτα άλλο από το να τάξει ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο στο τέλος του 2014. 

Λες και το μνημόνιο είναι άσχετο με τα χειρότερα μέτρα που επιβλήθηκαν ποτέ στον ελληνικό λαό, λες και το μνημόνιο δεν έχει επιφέρει τη διάλυση της χώρας, λες και τα 6.5 εκατομμύρια φτωχοποιημένου ελληνικού λαού δεν είναι αποτέλεσμα όλων αυτών των τερατωδών μέτρων που το μνημόνιο και οι δανειακές συμβάσεις επέφεραν. 

Και ως άλλος Μυνχάουζεν ψεύδεται σκοπίμως γνωρίζοντας πολύ καλά, πως τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις έχουν δέσει τη χώρα και το λαό της χειροπόδαρα για πολλές δεκαετίες στο μέλλον, έχουν αποδυναμώσει τη χώρα σε όλους τους τομείς, έχουν δολοφονήσει κόσμο, έχουν διαλύσει την κοινωνία. 

Κι ενώ κατά την σημερινή συγκέντρωση για τα 40χρονα της ΝΔ, ο Σαμαράς, εκφέρει κούφιες υποσχέσεις, ψευδείς στην ουσία τους, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κρατηθεί η συγκυβέρνηση στην εξουσία, διακηρύσσοντας πομπωδώς το τέλος του μνημονίου στο τέλος του 2014, η Standard and Poors , προειδοποιεί για νέα πτώχευση της Ελλάδας εντός 15 μηνών! 

Τέτοια επιτυχία η συγκυβέρνηση… 

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου