MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΔΑΣΙΚΕΣ ΦΩΤΙΕΣ, το άλλο μεγκάλο όπλο. Πώς και σταμάτησαν τα χρόνια του μνημονίου;

Γραφει ο Λάμπης Π. 

Πέρασαν ήδη 5 χρόνια από τότε που, ο ανεκδιήγητος, ο εφιάλτης, ο βλάκας, ο δόλιος ΓΑΠ, αλυσόδεσε την Ελλάδα στο ΔΝΤ.

Παρατηρήσατε κάτι;

Πέντε χρόνια ήδη, σε δεσμά μνημονίου, χωρίς λεφτά, χωρίς μέσα, χωρίς αεροπλάνα και ανθρώπινο δυναμικό, στην Ελλάδα δεν είχαμε κανένα, μα κανένα, σοβαρό περιστατικό με φωτιές και καταστροφές εξ αιτίας των.

Μα και πως να έχουμε, όταν το 99% των δασικών πυρκαγιών είναι αποτέλεσμα εμπρησμών και οι λόγοι για τους οποίους δρουν οι εμπρηστές φαίνεται ότι έχουν εκλείψει προσωρινά;

Οι φωτιές ήταν πάντα ένα ισχυρό όπλο, εκτός από την πλύση εγκεφάλου μέσω ΜΜΕ, για τα σκοτεινά συμφέροντα για να καθοδηγήσουν τις πολιτικές εξελίξεις.

Θυμηθείτε πότε είχαμε τις χειρότερες φωτιές.

Το 1980 με κυβέρνηση ΝΔ, καιγόταν η Πεντέλη και οι φλόγες έφθασαν στην Κηφισιά. Το 1981 κέρδισε τις εκλογές ο ολετήρας του έθνους.

Το 1992 με κυβέρνηση ΝΔ, κάηκε η Αττική ολοσχερώς πάλι. Το 1993 ξανακέρδισε τις εκλογές ο ολετήρας.

Το 2007 και το 2009 με κυβέρνηση ΝΔ κάηκε ολοσχερώς η Ελλάδα. Φωτιές άναβαν σε όλη τη χώρα ακόμα και στις τρεις το πρωί. Ρεκόρ πυρκαγιών ακόμα και μέσα στην Αθήνα την ώρα που ανακοινώνονταν η διεξαγωγή εκλογών. Βοήθεια από Καναδά, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, ΗΠΑ και Ρωσία ακόμα και από Τουρκία δεν ήταν ικανή να καταστείλει τις φωτιές που άναβαν εκατοντάδες σε όλη τη χώρα.

Καμπουράκης και Οικονομέας μαζί με όλο το μιντιακό συρφετό των νταβατζήδων πήραν σβάρνα τα χωριά να καλύπτουν σε ζωντανή μετάδοση την τραγωδία ρίχνοντας κροκοδείλια δάκρυα, υπηρετώντας όμως στυγνά, τα σχέδια των διεφθαρμένων αφεντικών τους.

Είναι πιο αποτελεσματικό, για να πλήξεις έναν πρωθυπουργό, να ακούς ζωντανά ανθρώπους να φωνάζουν, βοήθεια μας καινε, παρά να οργανώνεις πολυδάπανα “σκάνδαλα” τύπου Βατοπεδίου, Ζαχόπουλου, Πακιστανών, υποκλοπών και λοιπών γελοιοτήτων.

Είναι δυνατόν;

Μόνο το 2007 άναψαν 1.452 φωτιές σε 17 ημέρες!!!

Άναβαν 85 φωτιές κάθε μέρα!!!

Άναβαν 4 φωτιές κάθε μια ώρα!!!

Αν είναι δυνατόν!!!

Με τις φωτιές του 2007 και του 2009 βέβαια, τα συμφέροντα έπαιξαν τα ρέστα τους, σπρώχνοντας και τον ανεκδιήγητο ΓΑΠ να κερδίσει τις εκλογές, για να εκτελέσει το σχέδιο που του είχαν αναθέσει.

Τσάμπα νομίζετε ότι, ο Πολύδωρας είχε πει για ασύμμετρη απειλή και ο Γιακουμάτος ότι το πράσινο καιει το πράσινο, ενώ το σύστημα των διεφθαρμένων νταβατζήδων κατάφερε να τους εμφανίσει ως γραφικούς;
την αλήθεια έλεγαν Πολύδωρας και Γιακουμάτος!!!

Ακριβώς έτσι ήταν!!!

Να θυμίσω ξανά τους λόγους για τους οποίους οι ξένοι και οι ντόπιοι νταβατζήδες ήθελαν πάση θυσία την εκδίωξη του Καραμανλή.

Βασικός μέτοχος-νταβατζήδες, σχέδιο Ανάν, βέτο στο Βουκουρέστι, αγωγοί με την Ρωσία, επαφές με την Κίνα.

Ο Καραμανλής κυνηγήθηκε και λοιδωρήθηκε αγρίως και άδικα από τους νταβατζήδες, ντόπιους και ξένους, όσο κανείς άλλος Έλληνος πολιτικός.

Όταν φύγουν από μάτια και αυτιά οι λάσπες που έχουν πετάξει οι νταβατζήδες θα φανούν ολοκάθαρα όλα τα παραπάνω. 

Πηγή :  olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου