MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ας μιλήσουμε για τον Έλληνα.... και ας του κάνουμε ένα γρήγορο ψυχογράφημα.

Εφόσον τα στοιχεία στην κάλπη είναι σωστά, και δεν είναι χαλκευμένα .... έχουμε λοιπόν τα εξής:

Ο Έλληνας ζει στην ψευδαίσθηση....,

ζει στην αντίληψη της πραγματικότητας του , και όχι στην ίδια την πραγματικότητα.

Η απόδειξη είναι ότι ακόμα ψηφίζει πολιτικούς και κόμματα, που τον έχουν κλέψει, του έχουν πει ψέματα, τον έχουν πουλήσει σε ξένους κατακτητές, τον έχουν αφήσει άνεργο, τον υπερφορολογούν, του βάζουν χαράτσια, του δημεύουν την περιουσία, δεν τον αφήνουν να διαμαρτυρηθεί, δεν ακούνε την γνώμη του κλπ 

Ψηφίζει πολιτικούς και κόμματα, που έχουν κάνει κουρέλι το σύνταγμα , με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, που του ασκούν ψυχολογικές επιχειρήσεις σε περίοδο ειρήνης, που αν συνεχίσω να γράφω το τι έχουν κάνει , δεν μου φτάνουν 10 άρθρα.

Από αυτό προκύπτει ότι ή είναι βαθιά διαφθαρμένος, και μέρος του προβλήματος ή ζει σε ένα ωραίο κήπο με πεταλούδες και πουλάκια , και όλα αυτά που γίνονται γύρω του και στους συνανθρώπους του, δεν τον αγγίζουν, άρα ζει στην ψευδαίσθηση.

Είναι κάτι σαν, μαστουρωμένος.

Ο Έλληνας είναι λίγο κρυφοφασιστάκος , τουλάχιστον κατά 30% περίπου.

Και σαδομαζοχιστής επίσης. Γιατί κατά 30% , θέλει , οι άνθρωποι που εκφράζουν τον φασισμό και δεν δίνουν δεκάρα για αυτόν, να τον σώσουν. Υποστηρίζει τους ανθρώπους και τις πολιτικές που έκαψαν τα χωριά και σκότωσαν τους παππούδες και τις γιαγιάδες του. Κατά 30% το υποστηρίζει αυτό. Έχει κατά 30% αυτοκαταστροφικές τάσης. Στρέφετε κατά του εαυτού του. Δεν μπορεί να δει ότι σε όλη την Ευρώπη ανεβαίνουν τα φασιστικά κόμματα, και ότι αυτό είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου της Γερμανίας, ας πούμε, προκειμένου να αποκτήσει την χαμένη ομοσπονδιακή Γερμανία του Χίτλερ. Το 4ο Ράιχ. Μέχρι και στην Ουκρανία θέλουν να βάλουν Φασιστική Κυβέρνηση. Οι σύμβουλοι και κάποιοι υπουργοί και βουλευτές προέρχονται από τον χώρο της Χ.Α..

Ή αλλιώς νομίζει ότι εχθρός του εχθρού του..., είναι φίλος του. Και ότι θα τιμωρήσει έτσι τους διεφθαρμένους πολιτικούς και κόμματα που τον έφεραν σε αυτό το σημείο. Όμως έτσι πράττει ακριβώς αυτό που θέλουν , αυτοί που μισεί, κατά 100%.

Άρα, ή είναι όντως κρυφοφασιστάκος ο Έλληνας , ή ανεγκέφαλος και βολικός υποτακτικός, γιατί νομίζει ότι αντιδράει , αλλά τους εξυπηρετεί 100%.

Ό Έλληνας είναι λίγο τεμπελάκος, και δεν θέλει να το «πολυ-κουράζει» το μυαλό του. Δέχεται πρόθυμα την προπαγάνδα , των καναλιών και των διαπλεκόμενων καναλαρχών. Της τοπικής Ελίτ. Π.χ. Δεν έχει παρατηρήσει ποτέ ότι όσα κόμματα βοήθησαν τα δύο μεγάλα κόμματα της μεταπολίτευσης που έριξαν την Ελλάδα στα βράχια, όταν τελείωσε ο ρόλος τους, σβήστηκαν από τον χάρτη, αλλά τα μεγάλα κόμματα παρέμειναν. Δηλαδή , ο λαός τιμώρησε τα μικρά κόμματα , που ψήφισαν το μνημόνιο τα εξαφάνισε , αλλά τα μεγάλα απλά έχασαν λίγο στα ποσοστά τους, και συνεχίζουν να έχουν την Δεδηλωμένη. Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να χαθεί η Δεδηλωμένη; Αν γίνει η δεύτερη Μικρασιατική καταστροφή στην Ελλάδα, θα την χάσουν τότε ; ή θα κατέβουν πάλι υποψήφιοι , για να μας σώσουν; Δεν θα σχολιάσω βέβαια το ΠΑ.ΣΟ.Κ , που δεν υπάρχει πλέον, σαν ποσοστά , αλλά κυβερνάει ακόμα, και ο κος. Βενιζέλος είναι Βασιλικότερος του Βασιλέως.

Πάντα πρέπει το ίδιο σύστημα , να έχει εναλλακτικούς, και να περιλαμβάνει και το παράδειγμα προς αποφυγήν. Έτσι ελέγχεις ολόκληρη την παρτίδα. Για εναλλακτικούς, βάλε : Ποτάμι, ΔΗΜ.ΑΡ, Ελιά , ΛΑΟΣ, για το άλλο άκρο, το υποτίθεται παράδειγμα προς αποφυγήν (Όλοι δικοί μας είμαστε) βάλε : ΚΚΕ, Χ.Α. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Όμως όλοι αυτοί , δεν υπηρετούν τους Έλληνες, αλλά τα ξένα αφεντικά τους. Κλασσικό παράδειγμα , το ΚΚΕ.... ( βαριούνται τόσο πολύ εκεί στο σύστημα να εκσυγχρονίσουν το μοντέλο διακυβέρνησης, που αν και είναι απαρχαιωμένο, το χρησιμοποιούν ακόμα... Τώρα , κάτι άρχισαν να κάνουν με τον Θοδωράκη , και το Ποτάμι, για να προσεγγίσουν τους νέους και καλά) .... Όπως έλεγε ένας φίλος σχετικά με το ΚΚΕ... αφού η Κεντρική Αντιπροσωπεία έχει κλείσει , το υποκατάστημα γιατί το κρατάνε ;

Οπότε κύριοι του συστήματος , είσαστε διασφαλισμένοι προς το παρόν , εφόσον ο Έλληνας κοιμάται ή είναι στον κήπο ή είναι μαστουρωμένος ή έχει αυτοκαταστροφικές τάσης.... ή ότι άλλο.

Κύριε Προβόπουλε , μπορείτε να καθησυχάσετε το αφεντικό σας .... και εσείς κύριε Στουρνάρα, και εσείς κύριε Σαμαρά, ή τέλος πάντων ένας από τους τρεις , μπορεί να του τα μεταφέρει.

- By John.k

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου